Temetőbe a babát kivinni mit gondoltok?
Neki annyi tűnik fel, hogy sok a gyertya, szépen égnek, sok a virág, és sok ember van ott csendben.
Ennél többet még évekig nem fog fel belőle.
Mi mindig kivisszük a gyerekeket a temetőbe, mikor virágot viszünk, vagy évfordulókor koszorút, akkor is.
Ez az a hely, ahol azokra emlékezünk, akik már nincsenek, és ezért viszünk virágot, gyertyát, hogy ápoljuk az emléküket.
Semmi olyan nincs a temetőben, ami miatt egy kisgyereket, vagy babát, ne lehetne oda kivinni.
Mi Mindenszentekkor alkonyat után megyünk, hadd lássák a rengeteg gyertyát, mécsest, különleges hangulata van.
Gyertyákra vigyázzatok!
Más nincs, ami miatt aggódni kéne.
nem írod mekkora, de gondolom még nincsenek kérdései ezzel kapcsolatba.
ezt neked kell kivinni, mi rendszeresen járunk kislányommal. söt mikor csak a temetö mellett megyünk el is mutatom neki hogy az a temetö.
de sokan nem viszik mert saját magukban sincs rendben a temetö kérdés.
késöbb ha nagyobb lesz akkor magadba ragd rendbe, legyenek válaszaid a halál kérdésre stb...
nem akarlak megszólni de nekem anyukám lenne a temetöbe én minden héten mennék, de havonta mindenképpen, persze ha a közelében élek.
Én minden héten megyek ki a lányommal anyukám sírjához. Így ő is megtanulja, hogy a mama ott van, oda mindig viszünk virágot, gyújtunk gyertyát.
Amikor kicsi voltam, nagyon szerettem a mamámmal kijárni a temetőbe, mert mindig történeteket mesélt azokról, akik már nincsenek velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!