Mit gondoltok erről a játékról?
Egy éves szülinapra lenne ez a tologatós játék. Akkor is van ilyesminek értelme, ha már jár a baba? (a fiam még nem, de egy hónap múlva simán el tudom már képzelni, most 11 hós.)
Nem gátolja ez abban, hogy majd önállóan járjon?(ha ez segítségnek ott van..)
Köszi!:)
20 ezret biztos nem adnék egy ilyen játékért. Nekünk a tescos járássegítő van, 4500-ért vettem, a célnak ugyanúgy megfelel. Sőt, mi nem is a járássegítő része miatt vettük, hanem mert érdekelte a fiamat az eleje, a zenélő, a nyomkodó stb. Majd abban mértük, hogy milyen ügyes, hogy már nem bukott orra vele, aztán meg hogy már nem ő szaladt utána, hanem tolta. Elég nehéz ezzel menni, meg kell tanulni, de szerintem hasznos.
A fiam lassan két éves, de még mindig nem tettük el, mert zenegépnek használja, és táncol rá.... Szóval amit linkeltél nem venném meg, hiába fa és nem műanyag....
Akadályozni biztos, hogy nem akadályozza. Sőt! Azt hiszem a fiamnak ez segített abban, hogy egyedül elinduljon. Ajándékba kapott egy FP vízilovat, rengeteget tologatja, játszik vele. Már 1.5 hónapja, hogy elindult.
Viszont ennek az ára elég húzós, olcsóbbat, színesebbet, több funkciósat is kaphatsz. Persze, ha ez tetszik...
Nagyon köszi a válaszokat!
Tényleg nem olcsó, igazatok van. De most mindenképpen fából szeretnénk venni (amúgy is nagyon a fajátékok mellett vagyok), és ez annyira aranyosnak tűnik..megfogott ez a harkály, biztos nagyon érdekes lenne a fiamnak. Biztosan szuper a zenélő is, de arra azért nem gondoltam, mert annyi zenélő játéka van.
Biztosan jó lesz, sőt, tartós is:) A fiam már elmúlt 2 éves, és még mindig szereti tologatni. Telepakolja mindenfélével és szállítja a cuccokat ide oda a lakásban:) És sosem gátolta a járásban:)
Boldog szülinapot majd a kicsinek:)
Eddíg csak pár oldalt néztem meg,hátha van olcsóbban is..,és nézd csak: [link]
Remélem örülsz neki! :)
Elhiszem,hogy a fa játékok tartósabbak meg természetessebb de én is úgy vagyok vele,hogy ami hasznossabb a fiam számára akkor inkább arra voksolok!
Pl:itt van ez a fisher price járásegítő és autó meg tanító egyben tehát több funkciós és jobban kitudjátok használni!Mondjuk ez amit találtam nem épp a legjobb mert vmi hiányzik de iyet lehet kapni jobbat is kb ennyi pénzért és a maradékon meg tudsz neki venni még mást amire szüksége lehet!Legalábbis én mindíg így gondolkodtam!
Amúgy amit linkeltél az sem rossz csak én sajnálnék ennyit kiadni érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!