Kedves kismamik vannak olyan pillanatok amikor ugy érzitek hogy elérzékenyültök es könny gyűl a szemetekbe, ha a kis pocaklakóra gondoltok?
Szió!
Igen, nagyon érzékeny vagyok Én is most, és mióta megmozdult, azóta meg semmi másra nem is tudok gondolni, csak rá...:-)
Amúgy az első pillanattól mikor UH-ra mentünk, végigbőgtem a vizsgálatot, meg a hazautat is. :-D
Jó egészséget!
20 hetes vagyok, és mindenen bőgök. :)
Tegnapelőtt megszületett a barátnőm kislánya, na akkor is sírtam. A sajátomnál is tuti fogok, nem is kicsit! :)
S nagyon jó a kis Picurra gondolni, már most imádom! De ez így van rendjén!
Boldog Babavárást!
Igen, nekem is szokott lenni, de nálam általában csak akkor, amikor arra gondolok, hogy végre megszületik és a kezemben tarthatom a picurim, főleg, hogy az apukája is a kezében tarthatja, hát ennél szebb dolog nincs is! :) olyan elérhetetlennek tűnik még ez az egész, néha olyan mintha meg sem akarna történni, annyira vánszorog az idő :(
20 heteske :)
Szia.
Hát én mikor még kismama voltam, akkor sokszor elsírtam magam mikor pl meghallottam egy számot(Cserháti Zsuzsa:Édes kisfima), na akkor potyogtak a könnyeim:-)
Vagy ha itt olvastam olyan kérdést, vagy választ ami meghatott(pl. vetéléssel kapcsolatban, mert nekem is volt kettő), vagy ha valakinek megszületett a babája, és megírta, szóval ilyeneken.És akkor azt hittem, hogy majd ha megszületik a fiam, akkor ott is sírni fogok.De nem!Egyszerűen annyira kimerültem a szülésben, hogy nem volt erőm még sírni sem:-)Inkább megkönnyebbültem.És nagyon a későbbiek során sem sírtam, miután hazahoztuk.Valahogy annyira koncentráltam az anyai teendőimre(szoptatás, stb...)hogy nem volt időm, és energiám "elérzékenyülni".Ha sírtam, inkább egyszer-egyszer a fáradtsából adódó hangulatingadozástól.De amikor szopizik, hát az a mai napig is egy felemelő BOLDOGSÁG!!!Pedig már lassan 9 hónapos:-)Amúgy meg nem vagyok egy könnyen síró típus, míg nem voltak vetéléseim, alig alig sírtam, csak halálesetkor, vagy egy nagy szakításnál, de a vetélések érzékenyebbé tettek.
Jó babavárást!
Ja, és valahogy a vizsgálatoknál sem tudtam sírni, inkább izgultam hogy minden ok legyen.Inkább csak boldog voltam hogy rendben fejlődik a babám.De a félidőtől meg mindig valamivel riogattak(nyitott méhszáj pl., koraszülés), és így ezért sem tudtam elérzékenyülni, beárnyékolta sok gond a terhességemet:-(
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!