Mit gondoltok a szulesemrol? Igy kellett tortenjenek a dolgok?
Teljesen "normális" szülésed volt.
Nem mindenki szül úgy mint a nagykönyvekben, minden beavatkozás nélkül!
Én is vajúdtam 16 órát, teljesen kitágúltam, de nem jött a székelési inger.
Mondták nyomjak, de hiába nyomtam nem indúltál meg a baba, a doki próbálta kézzel kinyomni, másik doki lent igazgatta a a fejét, de nem jött.
4 doki állt felettem, próbálták kinyomni belőlem, nem jött, én elfáradtam, császár lett a vége.
Engem nem zavart, örültem hogy vége a fájdalomnak, nekem megváltás volt a császár!
Kb. Igen, ennyiszer néz rád a doki, a nővérek. Nem ülnek ott veled végig.
Lehet jobb ha nincs fogadott doki, mert akkor többen is rád néznek.
Mindenki azt várná egy csodálatos élmény legyen a szülés, s a minap volt a Discoveryn egy műsor, egy angol szülésznő elment Afrikába tanúlni a természetes szülésről, s rájött, hogy ott több beavatkozás van a természetes szülésnél, mint Európában!
Nem haggyák hogy természetesen a maga ütemében lezajlon, hanem tágítják, nyomják ki a babát... De Nincsennek olyan eszközök mint itthon a szülés segítésére...
Bár ott 10szülésből 4 halva született, s sok anya is bele hal a szülésbe.
Örűlj neki hogy jólvagytok, a baba is jól van, s nem Afrikában kellett szülnöd, mert akkor már lehet nem élsz, éltek...
Szinte minden gyereket inkubátorba raknak melegedi születése után míg az anyát rendbe rakják.
Most kérdeztem meg a másik kérdésednél,hogy mi volt a baj a kitolással :D Na de akkor már tudom.Sztem normális,minden szülés más.
Egyébként telefonról simán fenn tud lenni gyk-n :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!