Mit gondoltok a szulesemrol? Igy kellett tortenjenek a dolgok?
Ez szerintem azért erős egy kicsit.Főleg,hogy te úgy érezted,nem figyelnek rád és a babára kellőképpen(ami nyilván így is volt)Na,meg a kiabálás,azt én is nehezen tűrném,pláne fáradtan.
Inkább császár,ha egy mód van rá.
Az a baj,hogy hivatalosan nincs meg a választás lehetősége,csak "jó pénzért" (le lehet pontozni,én így gondolom)
Ahhoz hogy megint szülj nem kell hogy ezeket újra átéld. Kórház és kórház, orvos és orvos között óriási a különbség.
Vannak olyan szakemberek akik segíthetnek feldolgozni a borzalmas szülésélményt.
Egy cseppet sem a te hibád amit tettek veled, de attól még szörnyű. :(
Sajnalom ami veled tortent,en is hasonlot eltem at,megertelek.En elajultam a fajdalomtol,a kisfiam szive leallt,termeszetesen nem sirt fel.Surgossegi csaszarozni akartak,de szivmukodes nelkul valoszinuleg arra sem volt ido,mert a muto fele fel uton ugy dontottek inkabb kirangatjak belolem( vakuum,konyokles stb)Szerencsere a kisfiam nem szenvedett semmifele karosodast.
Nekem sajnos evek multan sem sikerult feldolgoznom,tehat nem feltetlenul igaz,hogy megszepul az emlek.Ha vallalok valamikor masodikat nalam is csak a csaszar johet szoba,mindenkeppen maganklinika(talan ott legalabb a penz miatt odafigyelnenek ram is)de elotte valoszinuleg nem artana egy jo pszichologus sem.
Remelem neked sikerul magad tultenni rajta,gyors felepulest es boldog babazast kivanok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!