Mi a véleményetek az apás szülésről? Én nagyon szeretném, már arra hangoltam magam, és így az utolsó héten a férjem megijedt! Bíztassam, vagy fogadjam el a döntését?
Kedves 8-as!
Nyilván apa nélkül is lehet szülni és nem fogom a lábam össze szorítani ha nem jön be. Pusztán csak a tapasztalatokra voltam kíváncsi.
Ja...régen internet sem volt,ahol ilyen okos dolgokat lehetett írni,de szerencsére változik a világ!!!
Szia az én párom is egész terhesség alatt bent akart lenni, be is jött, de mikor bekötötték a branült (azt hiszem így hívják amin az infúzió jön) akkor elfordult és sajnos olyan dolgot látott amitől rosszul lett olyan szinten, hogy ki kellett mennie (mögötte vitték el az egyik kismama méhlepényét és premier plánba látta). Sajnos azóta úgy áll hozzá, hogy a kistesónál nem jön be :-( Szerintem ha nem akarja ne eröltesd, ha ott lesztek mejd eldönti, hogy bemegy-e és ha igen akkor végig bent lesz-e. Ami fontos, hogy ne haragudj rá akkor se ha nem megy be vagy kijön a felénél :-)
Könnyű szülést :-)
Nekem nagyon nehéz és hosszú szülésem volt, én kvázi belehaltam volna, ha nincs velem. Elmondhatatlan segítség volt.
DE! Ő is be akart jönni, eleve így álltunk hozzá. Ha nem így lett volna, én biztos nem erőltetem, te se tedd szerintem. Viszont mindenképpen legyen bent veled valaki, akit ilyen közel engedsz magadhoz, anyukád pl. Ha teheted persze.
Egyébként én is úgy álltam hozzá, hogy csak a fejemnél lehet, eszébe ne jusson odalent kukucskálni. Amikor a doki kérdezte megnézi-e látszik már haja és buksija, na arra még volt erőm kiáltani, hogy "ne!!!". Hónapokkal később vallotta be, ő bizony megnézte (a dög!!), de jelentem a szexuális életünkön ez egy csöppet sem változtatott, most jön a kistesó is :)
Viszont a szülés maga, az iszonyatos fájdalom és szenvedés látványa teljesen lesokkolta, hetekig rémálmai voltak (és ez nem vicc), nálunk ő mondta, több gyerekünk nem lesz, nem engedi, hogy ezt még egyszer átéljem. De ahogy írtam, azért ebben megváltozott a véleménye azóta :)
Kedves 14-es!
Sajnálom,hogy a párod rosszul reagálta le. Ne magad hibáztasd érte. Még inkább NŐ vagy attól, hogy szültél egy gyermeket. Kívánom, hogy legyen szép életed és találd meg a párod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!