Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szeretnék pár véleményt az...

Szeretnék pár véleményt az apás szülésről, akiknél bennt volt a kispapa mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2013. szept. 4. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mind a két gyermekem születésénél bent volt a férjem! Ő vágta el a köldökzsínórt mind kettőnél!Én el sem tudtam volna képzelni,hogy ne legyen ott! Ő is egy csodának élte meg ahogy megpillantotta őket! Ha még lenne újra ott lenne! Szerintem csodálatos,hogy az apa is láthatja és a kezébe veheti ahogy megszületik a gyermeke akit ő is 9 hónapon át várt!:) Kár lenne kihagyni!:)
2013. szept. 4. 12:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk nagyon jól sikerült az apás szülés. :) Mondjuk eleve békés, kádas szülés volt, nem volt semmi komplikáció, semmi nehézség. Ennek ellenére nagyon jól esett, hogy a párom végig ott volt és meleg vízzel locsolta a derekam, úgy érzem, nélküle nem is ment volna ilyen jól. :)

Azt mondta, hogy nagyon szép élmény volt, meg is könnyezte, amikor kibukkant a kislányunk fejecskéje. :)

2013. szept. 4. 12:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szinte ugyanazt akartam írni, mint az első válaszoló. :)

A párom sem tudná elképzelni, hogy kimarad ebből az élményből. Azt mondja, ez volt az eddigi legnagyobb dolog az életében!

2013. szept. 4. 12:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is apás szülés volt.

Férjem undorodik az ilyen véres csúnya dolgoktól, söt ájulni is tud miatta.

Èn pont ezért nem akartam, hogy ott legyen. De ö akarta. Ezért elsö lányom elött együtt mentünk szülésfelkészítöre, ami nagyon bejött neki, és mindenképpen ott akart lenni. Gyors szülés volt, és mindig mögöttem volt, így nem kukucskált be a lábam közé vagy hasonlóak, a köldökzsinort sem akarta levágni.

Másodiknál már természetes volt, hogy ö jön be. Ott is gyorsan ment minden.

2013. szept. 4. 12:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Három sima szülésem volt, mindnél bent volt és elvágta a köldök zsinórokat. Nagyon boldog volt,hogy látta megszületni a fiait, semmi negatív élmény nem érte..
2013. szept. 4. 12:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy apás császár. Biztonságot adott, hogy ott van velem, simogatta a fejem és ő fogta meg helyettem is a fiúnkat - jogosan lehet büszke magára és én is rá.
2013. szept. 4. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem a parom nem akar bejonni, mivel nagyon fel. A doktorno szerint sem nagyon ajanlott, mivel altalaban csak a no kedveert jonnek be az apukak, de valojaban borzaszto szamukra az a tehetelenseg. En is szerettem volna ha bejon, de nem merem erolteteni.
2013. szept. 4. 16:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nem tudtam volna megszülni a férjem nélkül. Szinte dúlaként működött közre az elejétől fogva. Neki is hatalmas élmény látni a gyermeke születését, először kézbe fogni...stb. Amikor már a hasamon volt a baba kicsit furcsállottam, hogy ebbe a nagyon intim családi hangulatban ott van az orvos és a 2 szülésznő is, nade ők nem a hangulat miatt vannak ott:-))

Viszont a kispapának nem az a dolga, hogy a sarokba ülve szurkoljon, mert nálunk az olyan kispapát ki is küldik. Segítsen. Rátámaszkodni, vizes ruhát hozzon, hánytálat hozzon, támogasson, törölgessen, tolásnál a kezébe kapaszkodni, nyomja a hátad, tartsa a lábad....szóval el kell neki is fáradnia (nálunk a magzatvíz elfolyásától 38 óra múlva mukkant kis a csemete).

Könnyebb szülés kívánok!

2013. szept. 5. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!