Kenézyben ha apás szülésről van szó külön szobába kerül az anyuka?
Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 09:55
1/6 anonim válasza:
Igen, akkor az egyszobásban szül.
2/6 A kérdező kommentje:
Hány ilyen "apás" szoba van?1-2? És ha foglalt?
2013. jún. 19. 09:59
3/6 anonim válasza:
Én idén szültem ott,és igen,külön egyágyas szobába vajúdtunk együtt.Végig bent lehetett velem apuka.
Úgy tudom 2 ilyen szoba van.Épp akkor amikor én szültem 1 volt csak szabad.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor hátha szerencsénk lesz,és az egyik szabad lesz.Mondjuk még jövőhéten kedden megyünk a tanfolyamra.38 hetes leszek.Kicsit későn megyünk?A párom külföldön dolgozott és hamarabb nem tudott haza jönni.Remélem a baba addig nem akar hamarabb megszületni.
2013. jún. 19. 10:23
5/6 Répási Csilla0622 válasza:
2.5éve és 3hónapja szültem ott. Kettő van. Szerencsére mindkettő szabad volt akkor. De szerintem ne aggódj ritka az olyan hogy mindkettő egyszerre foglalt vagy hogy egész nap szül /vajúdik ott egy kismama.
6/6 anonim válasza:
Szia! Voltatok a tanfolyamon? Hogyan lehet oda bejelentkezni? Mi a helyzet azóta veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!