A férjemmel úgy döntöttünk, hogy velem lesz szülés alatt, de a szüleink azt szeretnék, hogy édesanyám és anyósom legyen bent. Engem zavar, hogy olyan "állapotban" látnak.
A gyermekvállalás és szülés 2 ember döntése, a baba anyjáé és apjáé. Sem anyósnak, sem anyának nincs hozzá köze. Az legyen bent veled, akiben TE bízol. A többiek csak rokonok, és ezt jobb, ha már most tudatosítod bennük!
2013. szept. 12. 16:24
2/20 anonim válasza:
A férjem volt ott, amikor bement az a gyerek, a férjem legyen ott, amikor ki is jön. Ennyi a véleményem. Vagy a gyerek apja, vagy senki. Anyukának, anyósnak semmi keresnivalója ott. Nem a középkori királyi családban élsz, ahol az egész udvartartás megszemlélte a trónörökös világra jöttét.
2013. szept. 12. 16:40
3/20 anonim válasza:
Jóba vagyok anyukámmal, de azért annyira nem hogy Ő jöjjön be velem a szülésre :)
Párom volt bent és nagyon jól jött. Ha szomjas voltam, akkor Ő adott nekem vizet, ha meg bármi bajom volt akkor Ő ment szólni a szülésznőnek. Egyedül biztos nem lennék bent. Szerencsére a párom be akart jönni. Ha nem akart volt, akkor nem tudom kit kértem volna meg.
2013. szept. 12. 16:45
4/20 anonim válasza:
Isten ments, hogy akár anyám akár anyósom (pedig imádom) benn legyen! Semmi, de semmi keresnivalójuk nincs ott! Ellenben szeretném, ha majd a férjem benn lenne, szerencsére ő el sem tudja képzelni, hogy ne így tegyen :)
2013. szept. 12. 16:46
5/20 anonim válasza:
Ja amúgy nálunk két személy bent sem lehetett volna. Csak egy ember jöhet be. Utolsó voltam.
2013. szept. 12. 16:46
6/20 anonim válasza:
Régen tényleg így volt, ahogy ők szeretnék, de ez megváltozott szerencsére. Ma már az apukák is részt szeretnének venni. Ha te a férjedet szeretnéd, csakis a ti döntésetek számít.
Én a férjem nélkül lehet hogy nem is tudtam volna megszülni, most is bent lesz.
2013. szept. 12. 18:15
7/20 anonim válasza:
Huh, hát én akármennyire is jóban vagyok anyósommol! azért én tuti nem vágytam volna rá ott , abban a helyzetben!
Anyukám bent volt és segített, meg a férjem, ők felváltva voltak nálam! az tényleg nagysegítség volt hogy anyum ott volt és mikor a férjemnek "dolga" volt sem voltam egyedül! apás szülés volt mindkétszer! és a férjem semmi pénzért ki nem hagyta volna!
2013. szept. 12. 18:19
8/20 anonim válasza:
Na majd nehogymár a szüleitek döntsék el, hogy ki legyen benn a szülésnél... Ez leginkább rád, meg a párodra tartozik. Neked kell tudnod, ki az, akit szeretnél magad mellett tudni, aki zavar, ne is menjen a közeledbe, mert csak hátráltatni fog. Komolyan, nem is értem őket. Szerintem én erről a kérdésről nagyon rövidre zárnám a vitát. Még esetleg testvérem, vagy barátnőm az, akit szüléshez behívnék. Én még azonis hisztiztem, hogy a rokonság azt mondta, hogy bejönnek, ha megszületett a baba. Ki voltam akadva, nem akartam, hogy olyan állapotban lássanak. Aztán szerencsére nem voltam ramatyul, és nem zavart a jelenlétük, de elsülhetett volna rosszul is a sztori.
2013. szept. 12. 19:01
9/20 anonim válasza:
Szia!
Nálunk is apás szülés lesz! Ameddig vajúdok, valószínüleg anyum lesz bent velem, mert nem szerettem volna szülésznőt. A fogadott dokim azt mondta, cserélgethetik egymást. De a végén a szülésnek, megoldható hogy ketten legyenek bent! Nekem az apuka jelenléte nagyon fontos és az édesanyámé is.
38hkm
2013. szept. 12. 19:16
10/20 anonim válasza:
Bocs,de biztos kiröhögtük volna őket a férjemmel,hogyha ilyennel állnak elő,pedig nálunk kb. utolsó percig az apás szülés sem volt biztos,férjem nem tudott dönteni,én nem erőltettem,de ott bent a kórházban nem is volt kérdés számára,h nem hagy magamra....Szóval ha ő nem jön velem,akkor egyedül mentem volna,de nem anyámmal,vagy anyósommal...Ne engedjétek,hogy beleszóljanak ebbe,mert akkor ez csak a kezdet lesz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!