Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit gondoltok az otthon...

Mit gondoltok az otthon szülésről?

Figyelt kérdés
Mármint ami tudatosan otthon, Geréb Ágnes, stb..
2010. aug. 11. 15:07
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
74%
Azt hogy felelőtlen barom aki otthon akar szülni.
2010. aug. 11. 15:11
 2/39 anonim ***** válasza:
83%

Csak egy szó jut eszembe róla:

életveszélyes

mind a baba, mind az anya életére.

2010. aug. 11. 15:12
 3/39 A kérdező kommentje:
Azt hittem csak én vagyok így ezzel. Az egyik ismerős most szülte így a 2.babáját.
2010. aug. 11. 15:13
 4/39 A kérdező kommentje:
2010. aug. 11. 15:13
 5/39 anonim ***** válasza:
74%
Felelőtlen, önző dolognak tartom. Ma annyi ideje van az embereknek minden butaságot kitalálni. Hogy az milyen természetes meg milyen jó. Csakhogy el kéne fogadni, mi nem busmanok vagyunk és természetes helyen élünk hanem egy városban...
2010. aug. 11. 15:16
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon-nagyon távol áll tőlem,még elméleti szinten sem álmodoztam róla.Én (még ha nem is túl fényes az EÜ.Magyarországon)sokkal jobban bízok az orvostudományban és az orvosomban,és akkor voltam a legnyugodtabb mikor már a kórházban voltam,pedig nem parázós típus vagyok.Én a szülésem "nyomait" sem szivesen nézném,az ágyamon vagy bárhol,és az is zavarna ha másnak kellene eltakarítania(a kórházban is,de az nem olyan személyes)A kockázatról nem is beszélve,én nem merném ezt cipelni a hátamon,valahol ezt háritjuk át az orvosunkra,de én vállalom a "gyávaságom".26h.kismama és 2éves kisfiú anyukája
2010. aug. 11. 16:12
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
Felelőtlen dolognak tartom.Anyukának fontosabb a saját kényelme,mint a babája biztonsága!
2010. aug. 11. 17:03
 8/39 anonim ***** válasza:
71%
Igen, én is felelőtlen és önző dolognak tartom. Nem való szülőnek az ilyen.
2010. aug. 11. 17:06
 9/39 Gabi66 ***** válasza:
35%
50 éve szinte még mindenki otthon született. Sokkal jobban kellene bízni saját magatokba mint egy idegen férfiben aki megmondja a frankót, pedig soha nem csinálta és nem is fogja! Tehát szerintem aki otthon szül az nem felelőtlen. Azt a statisztikát nem szokták emlegetni h kórházi hanyagság miatt hány mama és baba volt veszélybe, vagy még rosszabb.
2010. aug. 11. 19:01
 10/39 anonim ***** válasza:
100%
Az a véleményem róla, hogy veszélyes és nem szülnék otthon.
2010. aug. 11. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!