Mit gondoltok, mennyire kell takargatni magukat a szülőknek otthon?
A lányom februárban két éves lesz, előfordul, hogy együtt fürdünk, de amúgyis szokott látni öltözködés közben, jah és még szopizik is alvás előtt, úgyhogy teljesen abszurdnak érezném ha takargatnám magam előtte.
Az éjjeli ébredéseknél is sokszor meztelenül megyek be a félálomban nyekergő lánykámhoz, mert a párommal összebújás után legszívesebben anyaszült meztelenül alszunk egymás karjaiban, vagyis szinte mindegyik éjszakát így töltjük. Bár mostanában gondolkodom rajta hogy egy köntöst felakasztok a gyerekszoba ajtaja mellé, amit gyorsan magamrakaphattok.
Reggelente a lányom kel legelőbb, ő ébreszt minket is, akik ugye meztelenül lapulunk a paplan alatt, és így előfordul, hogy arra a fél percre, amíg a párom kibújik a paplan alól és felöltözik, őt is látja csupaszon. Előfordult már olyan is, hogy zuhanyzás után látta meg véletlenül a lányom. Se a párom, se a lányom nem jönnek zavarba ilyenkor, de mivel én soha életemben nem láttam apámat meztelenül, nem is tudom hova tegyem ezt a dolgot magamban. Nem szívesen szólnék rá a páromra, hisz nem is vagyok meggyőződve róla, hogy ez rossz dolog, de valahogy arról sem, hogy jó. Amúgy egyikünk sem meztelenkedik csak úgy a lakásban.
Furcsa mód a párom se látta az ő apját soha ruha nélkül. Anyáinkat viszont mindketten, még felnőtt korunkban is.
Nem mintha mások véleménye alapján szeretnék dönteni, de kíváncsi vagyok, más családokban hogy is van ez...
Nálunk sincs szégyenlősködés, bár azért ruhát felveszek, ha bemegyek a lányomhoz. Mármint anyaszült meztelenül direkt nem járkálok a lakásban, szex után sem.
De együtt fürdünk a kislányommal. Egyszer én, egyszer az apja. Nem látom, hogy zavarná, bár ő még csak 16 hónapos!
Nem mutogatjuk magunkat, de nem is bújkálunk, próbáljuk természetesen.
Kb. 3 -3,5 éves koráig ez így teljesen rendben volt. Aztán valahogy elkezdtem kínosan érezni magam, és szóltam is apának, hogy ha lehet, mostmár azért figyeljünk oda erre. Nagy lány már, észrevettem, hogy alaposabban szemügyre vesz engem is, a férjem is, ami tulajdonképpen nem baj, mert én pl. az első barátomig egyáltalán nem voltam vele tisztában, hogy néznek ki a fiúk.....szóval egy ideje, ha lehet, vigyázunk, hogy ne nagyon lásson minket meztelenül. Persze néha elkerülhetetlen, mikor zuhanyzok, törölkőzök, és bejön kezet mosni WC-zés után, vagy hasonlók, olyankor nem ugrok be a sarokba, de pl. beviszem magamhoz a ruhámat, és a fürdőszobában öltözök fel, nem megyek végig a házon meztelenül, mint pár hónapja.
Szerintem, ha neked már kellemetlen, akkor itt az idő, hogy figyelj erre.
Mondjuk nekem fura, hogy szex után meztelenül mész be megszoptatni.....ez így egy kicsit....nem is tudom, mit mondjak. Egy köntös mindenképpen!
Lányom is február 25- én lesz 2 éves:)
minden este az apjával fürdik. Úgy gondoljuk most még nem érdekli, nem foglalkozik azzal lányunk mi a kuki, nuni!
Majd olyan 3-4 évesen férjem már nem fog előtte csupaszkodni, felvesz egy boxert, de én igen!
Nem hiszem hogy nőknek egymás előtt pláne családom belül szégyenlősnek kéne lenni!
2, 40 körüli barátnőm is mesztelenül mutatkozik 20 éves fia előtt, ill. Apjuk a lányok előtt. Náluk ez a természetes, nem szégyenlősek a saját gyermekük előtt. Ki hogy érzi!
Köszönöm a válaszaitokat!
Igazából nem zavar annyira a meztelenség, csak mivel én más mintát láttam az apai ruhátlanság terén, mint amit a párom képvisel, elgondolkodtam ezen a dolgon.
Éjszakára viszont tényleg odakészítek mostmár egy köntöst. Amúgy nem flangálok meztelenül szex után se a lakásban, egyszerűen csak úgy alszunk el összebújva, szinte rögtön, és így is ébredek, mikor a lányom hajnalban felsír. Szerintem nem olyan meredek, de egy köntösnek tényleg eljött már az ideje, úgy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!