Miért nem mondják meg a nőknek az igazat a sima szülés milyen pokoli fájdalommal jár?
Nézd, én is szenvedtem egy ideig, meg üvöltöttem, de nem mindenki - a gyógyulás utána már jó volt, én örülök, hogy nem császár lett végül, bár az se lett volna tragédia, csak egészségesek legyünk.
A nők meg szerintem nagyon is tudják, hogy a szülés fáj, de az, hogy nekik mennyire, az ott derül ki a szülőszobán. Na és vannak, akik ezek után is újra szülnek, és nem akarnak császárt...
Azért mert neked rossz élmény volt, nem mindenkinek az. Nem mindenkinek fáj egyformán, és nem mindenki éli meg ugyanúgy. Nem hiszem hogy ezt olyan nehéz felfogni. Mindkét oldalon az általánosítás dühítő. Csak mert neked a császár jobb volt, mindenki aki nem így érez az megvezetett hülye, mert sokkal jobban járt volna...
Tudod az én két szülésem is fájt, de nem volt kibírhatatlan, és bármikor végigcsinálnám újra. Életem legszebb élményei. Igen, a fájdalom is.
Nekem volt sima és császáros szülésem. A sima szülésem 15 perc alatt lement, és nem voltak nagy fájdalmaim. Nem fájt annyira amint ma egy menstruációs görcs. A szülés után a varrat kiszedéstől féltem egy kicsit, de az sem fájt, mert az orvos hűsítette a varrat helyét..
A császár sem fájt mert érzéstelenítést kaptam (simánál nem kaptam semmit)
De utána a kínok kínját éltem át.. Iszonyatosan fájt a műtét helye, a hasam ahogy gyógyult a vágás.. Hetekig csak álomba tudtam sírni magam..Borzalmas volt.
Sajnos pont a császár miatt döntöttem úgy hogy soha többé nem szülők..Pedig ha a második is sima szülés lett volna, azóta meglenne a harmadik babám is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!