Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most ez a császármetszéses...

Most ez a császármetszéses video kering a facebookon. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm osztotta meg! Csodálkoztam is, egy egyetemista csaj nem anyuka vagy ilyesmi, mondom megnézem már mi ez és látom hogy egy császármetszés....Nekem egy kicsit felkavarta a gyomrom....

Szerintem aki azzal jön hogy inkább császármetszés, meg hogy az fog elterjedni mert mindenhol azt hallani, meg azt szívesebben választják, hát én arra azt mondom hogy én inkább szülők természetesen mint így. Egy szülés videot simán végig néznek, de ez egy kicsit sok volt nekem.

[link]

2013. márc. 22. 16:28
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Köszönöm! :-)
2013. márc. 22. 20:43
 42/48 anonim ***** válasza:
2013. márc. 22. 20:54
 43/48 anonim ***** válasza:
Jesszus. Elég is. Hú. Na ez sokkolt. Nem a császár. Szegény anyukám így szült engem. Én kettőt természetesen szültem, de ha lenne harmadik, és faros lenne, rettentően félek a császártól, de lehet nem problémáznék. Mondjuk most egy időre elment a kedvem a szüléstől:))))))))
2013. márc. 22. 21:20
 44/48 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem is a Húgomat Anyum természetes úton szülte meg, pedig farfekvéses volt. Azt mondta akkoriban fel sem merült az orvos részéről, hogy császár legyen. Rá 10 majd 12 évre egyik unokanővéremnek mind a két babája faros volt és mind a kettő császárral született.
2013. márc. 23. 13:11
 45/48 anonim ***** válasza:

Azért vegyük figyelembe amikor mi születtünk nem igen ultrahangoztak. Így anyukám se tudta hogy faros vagyok. Megjegyzem nekem le is állt közben a légzésem. Majdnem baj lett, nem ilyen "finoman" húztak ki. De ahogy nézem a faros szülés senkinek sem túl jó. Nem is csodálom, hogy az orvosok nem szeretik simán szüleszteni.

Hálát adok a jóistennek, hogy rendesen születtek a babáim:)

2013. márc. 23. 13:14
 46/48 anonim ***** válasza:
54%
Én is császárral szültem, de eddig még nem is néztem videót róla, hogy mi is történik ilyenkor. Most jó volt látni mit is csináltak velem anno. Érdekes látvány, de szerintem semmivel sem durvább, mint a sima szülés. Van, aki attól a látványtól rémül meg. Tesóm megnézett egyszer egy szülés videót és meg is mondta, hogy ő soha nem szeretne szülni, mert ez borzasztó, főleg ha reped mindenfelé az anyuka. Nekem sürgősségi császár volt, előtte 10 órát vajúdtam, csak sajnos komplikációk voltak és menni kellett a műtőbe, de nem volt bennem semmi rossz érzés, hogy nem odalenn bújt ki, hanem egy kicsit föntebb. Szerintem ennyi a különbség. Tök mindegy, hogy császár, vagy spontán szülés, olyan fölösleges ezen vitatkozni, a lényeg az, hogy a baba és az anyuka is egészséges legyen!
2013. márc. 23. 13:26
 47/48 anonim ***** válasza:
A császáros videót nem mertem megnézni. A farosokat viszont igen, ki is kerekedett rendesen a szemem. Nagyon durva!
2013. márc. 24. 14:20
 48/48 anonim ***** válasza:
Megnéztem mindkét kategória videóit... Hát.., inkább 5 faros spontán, mint egy császár... Áhhhhh... :/
2013. júl. 5. 11:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!