Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most ez a császármetszéses...

Most ez a császármetszéses video kering a facebookon. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm osztotta meg! Csodálkoztam is, egy egyetemista csaj nem anyuka vagy ilyesmi, mondom megnézem már mi ez és látom hogy egy császármetszés....Nekem egy kicsit felkavarta a gyomrom....

Szerintem aki azzal jön hogy inkább császármetszés, meg hogy az fog elterjedni mert mindenhol azt hallani, meg azt szívesebben választják, hát én arra azt mondom hogy én inkább szülők természetesen mint így. Egy szülés videot simán végig néznek, de ez egy kicsit sok volt nekem.

[link]

2013. márc. 22. 16:28
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
67%

Én annak a híve vagyok, amit az orvos jónak lát! Nem én vagyok a doktor, nem én tudom, hogy az orvos miért mondja, hogy természetes úton menjen a szülés vagy császározni kell.

Idegesítenek azok az anyukák, akik azért, mert ők úgy tervezték a terhesség 7. hetében, hogy ők márpedig természetes szüléssel szülik meg a gyereküket (és időközben kiderül, h császározni kell v fordítva) nekiáll vitatkozni v érvényesíteni a saját akaratát, hogy márpedig ő nem így tervezte be a szülést! Nem is értem, hogy miért kell egy szakember, főorvos szakmai véleményét leszólni (nem mellékesen az én gyermekem és az én érdekeit/met szolgálja az ő javaslata)

Nekem tökmindegy volt, hogyan szülök, az volt a lényeg, hogy a lányomnak mi a legmegfelelőbb egészségügyi szempontból és az "másodlagos", h nekem mi volt a kívánságom. Ha azt mondta volna, császározni kell, biztos, hogy féltem volna tőle, de ez van.. okkal tette volna, nem azért mert unatkozik nyilván!

Eszem ágában sem volt semmiféle orvosi előírással hadakozni. Mondom mindezt úgy, hogy az egész terhességem teljesen komplikációmentes volt. Akárcsak a szülésem is, ami nem császár volt.

2013. márc. 22. 16:48
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszett, bár én szívesen nézek bármilyen műtétet is a tévében!:) Lehet orvosnak kellett volna tanulnom!:))

Én még nem szültem, de engem annyira nem borzaszt el ez a megoldás sem. Én úgy gondolom, hogy úgyis az orvos fogja tudni, hogy mi a legjobb a babának, szóval úgyis mindegy, hogy én melyiket választanám.:)

2013. márc. 22. 16:49
 13/48 anonim ***** válasza:
61%
Sok császár azért van, mert a dokik félnek a műhibaperektől... Ez meg "egyszerűbb"
2013. márc. 22. 16:51
 14/48 anonim ***** válasza:
55%
Örülök hogy természetesen szültem... :)
2013. márc. 22. 18:00
 15/48 anonim ***** válasza:
45%

Akkor én meg linkelem neked ezt: https://www.youtube.com/watch?v=m5RIcaK98Yg vagy ezt: https://www.youtube.com/watch?v=YTW7lZgF0LY vagy ezt: https://www.youtube.com/watch?v=YRmuZAJ11t8 esetleg ezt: https://www.youtube.com/watch?v=cMYsRYFJ7tU

Minek kell a felesleges provokáció? A hüvelyi szülésről is lehetne olyan videókat és képeket linkelni hogy mindenki sugárban hányná le a monitort.

2013. márc. 22. 18:11
 16/48 anonim ***** válasza:
40%

Jujj ez nagyon durva. Kb a csirkebontásra emlékeztetett, és még mindig volt mit nyiszálni... Hálát adok, hogy nekem nem volt(de ki tudja a 3.lehet császár lesz, sose lehet előre tudni)

Az is megrázó, ahogy azt a kicsit szekálják, hiába muszáj nekik, olyan durvának tűnik. De jó hallani, ahogy reklamál:)

2013. márc. 22. 18:13
 17/48 anonim ***** válasza:
69%

Én EÜ-s vagyok, és azt kell hogy mondjam ez több szempontból is egy borzasztóan kontár munka! Normális orvos nem így császároz, ezer és egy ilyen (meg más) műtétet végignéztem már, de EGYSZER sem használtak fogót és egyszer sem csináltak brutális dolgokat.

És igaza van az előttem szólónak, most akkor linkelgessünk olyan videót ahol a hüvelyi szülésnél történnek brutális esetek?

Nem kell általánosítani, normális orvosnál, normális helyen egy császár közel sem így néz ki!

2013. márc. 22. 18:14
 18/48 anonim ***** válasza:
63%
Az lehet hogy most ez a videó kering a neten de hogy egy normális császár nem így néz ki az is biztos! :D
2013. márc. 22. 18:16
 19/48 anonim ***** válasza:
42%
Ez tényleg nem valós! ÉS ahogy írták már előttem is ketten, nem így zajlik a császár, ez az orvos elég mészármester lehet!
2013. márc. 22. 18:18
 20/48 anonim ***** válasza:
70%
Dehogyis ilyen egy császár.. Istenem :))
2013. márc. 22. 18:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!