Most ez a császármetszéses video kering a facebookon.
Szerintetek?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm osztotta meg! Csodálkoztam is, egy egyetemista csaj nem anyuka vagy ilyesmi, mondom megnézem már mi ez és látom hogy egy császármetszés....Nekem egy kicsit felkavarta a gyomrom....
Szerintem aki azzal jön hogy inkább császármetszés, meg hogy az fog elterjedni mert mindenhol azt hallani, meg azt szívesebben választják, hát én arra azt mondom hogy én inkább szülők természetesen mint így. Egy szülés videot simán végig néznek, de ez egy kicsit sok volt nekem.
Elolvastam de nem az összevarrást kérdeztem hanem hogy a rétegeket csak szabaddá kell tenni (elolvasva a cikket nem vágva hanem ujjal szétfeszítve húúú ez se tűnik bizalomgerjesztőnek de nem vagyok szakértő, biztos valóban jobb a gyógyulás ha egyszer ezt írják a cikkben) ahhoz hogy hozzáférjenek.
Köszi egyébként nagyon érdekes cikk volt.
2013. márc. 22. 20:00
34/48 anonim válasza:
Bocsánat még valamit kérdezhetnék hátha ezt is tudjátok, szóval azt írja hogy a műtét után 3-4 órával felkelhet az anyuka, ez tényleg így van már M-on is abban a kórházban ahol a Krasznai doktor szül? Azért kérdezem mert nekem az összes császáros ismerősömnek 6-8 de volt akinek többet is feküdnie kellett. Ha ez a gerincérzéstelenítés miatt van akkor Krasznaiék nem így érzéstelenítenek, vagy itt az altatott betegekről van szó vagy ez is egy elavult nézet hogy 6-8 órát muszáj feküdni?
2013. márc. 22. 20:03
35/48 anonim válasza:
Krasznai epidurállal érzéstelenít nem spinálissal.
2013. márc. 22. 20:04
36/48 anonim válasza:
Jajj de aranyos kisbaba :)! A szívhangját figyeld, látod egyáltalán nem volt neki nagy megrázkódtatás a szülés. Szép, tiszta munka, gyorsan leszívták a légcsövéből a magzatvizet, hamar fel is sírt :). Bárcsak nekem lett volna ilyen könyű szülésem... :(
2013. márc. 22. 20:12
37/48 anonim válasza:
Az epidurál után fel lehet kelni ezekszerint 3-4 órával? És azt nem hívják gerincérzéstelenítésnek?
2013. márc. 22. 20:25
38/48 anonim válasza:
Hát ez a videó tényleg nem felel meg a valóságnak! 6 hónapja császároztak,de a dokim nem volt ilyen szadista. Nem néztem végig a sajátomat,de tudom mi hogy zajlott. Nem ennyire borzasztó a császár! És azt se felejtsük el,hogy életet mentenek vele,a baba életét. Nekem faros volt a kislányom és a feje bevolt akadva,sehogy sem tudtam volna megszülni. Esetleg valaki tudna linkelni olyan császáros videót,ahol faros volt a baba? Olyat nem találok. Köszönöm!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!