Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most ez a császármetszéses...

Most ez a császármetszéses video kering a facebookon. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm osztotta meg! Csodálkoztam is, egy egyetemista csaj nem anyuka vagy ilyesmi, mondom megnézem már mi ez és látom hogy egy császármetszés....Nekem egy kicsit felkavarta a gyomrom....

Szerintem aki azzal jön hogy inkább császármetszés, meg hogy az fog elterjedni mert mindenhol azt hallani, meg azt szívesebben választják, hát én arra azt mondom hogy én inkább szülők természetesen mint így. Egy szülés videot simán végig néznek, de ez egy kicsit sok volt nekem.

[link]

2013. márc. 22. 16:28
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

Normális császár az ilyen: http://www.youtube.com/watch?v=X-GCW2rFJbQ

Ez csak egy borzasztóan és félelmetesen rossz orvos borzasztóan és félelmetesen rossz munkája! Nem is értem az ilyet hogy hagyhatják praktizálni..

2013. márc. 22. 18:27
 22/48 anonim ***** válasza:
90%
Én műtős segéd vagyok szóval naponta látok minimum 1 császárt ami azt jelenti eddig saccperkb 1825-öt láttam, de egyet sem ami ilyen brutális lett volna.. Sajnálom szegény anyukát és babát is hogy így jártak, az ilyen dokit nem szabadna hagyni műteni!
2013. márc. 22. 18:31
 23/48 anonim ***** válasza:

Amit a 15ös utánam válaszoló linkelt, minden felkavarodás nélkül megnéztem a kérdező videójára, kövi 0%ért újra, ez egy csirkebontás, nem műtét, borzasztó! a kicsi ellátása is durva. Mind a két kicsimet ellátta a csecsemős, de nem szadizva!

Hajrá.

2013. márc. 22. 18:41
 24/48 anonim ***** válasza:
Én szerintem ezek után nem merem megnézni ezt a videót.. :) Ennyire brutális?
2013. márc. 22. 18:43
 25/48 anonim ***** válasza:

Bocsi de a 21 es által belinkelt videón a fogón kívül mi az ami más, mert számomra semmi, ott is ugyanúgy sőt még gyorsabban vágják a különböző rétegeket, feszegetik rángatják a hasat stb. számomra ugyanolyan brutális úgy értem, én nem csinálnám és magamat se nézném meg hogy hogyan is rángattak jobbra balra az orvosok.

Nem kell ezt az egészet azért úgy bemutatni mintha rózsaszín vidámság lenne valójában. Átlag ember számára ez (mivel műtét) semmiképp sem a hú de klassz és gusztusos valamit gyönyörű kategória. Az lehet hogy akinek ez a szakmája az így látja, ezt nem kétlem. Valamint a hasznosságát sem kétlem magának a beavatkozásnak.

2013. márc. 22. 18:53
 26/48 anonim ***** válasza:

#21-nél pont az a lényeg hogy nem vágnak át rétegeket! [link]

Szinte már csak ilyen módszerrel műtenek normálisabb helyeken, nem tudom a kérdező által belinkelt videó mikor készült, de elég elavult az a technika!

2013. márc. 22. 18:57
 27/48 anonim ***** válasza:
Ez van!
2013. márc. 22. 19:12
 28/48 A kérdező kommentje:
Nem tudom mikori a video, mondom facebookon osztotta meg egy ismerősöm és azt raktam ki, mert nem tudom milyen a császár (én azt hittem így zajlik) és kíváncsi voltam a válaszokra. De akkor ezek szerint ez már régi és ma már nem így csinálják. Ok.
2013. márc. 22. 19:18
 29/48 A kérdező kommentje:
Ja és semmi provokáció nincs benne, én csak egyszerűn a video után kíváncsi voltam hogy valóban így van-e. De valamilyen szinten megnyugtatott hogy nem.
2013. márc. 22. 19:19
 30/48 anonim ***** válasza:
dehát nem értem, ugyanúgy át kell vágni a rétegeket, vagy változott valamit az hogy az emberi magzatot kívülről határolja a magzatburok a méhfal, az anyai hasizom kötőszövet zsírréteg és bőr? Ez is megváltozott volna? Vagy nem értem.
2013. márc. 22. 19:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!