Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek volt csodás, szép stb....

Kinek volt csodás, szép stb. szülése, és nem borzasztó, rettenetes stb?

Figyelt kérdés

Van, aki élvezte, pozitívan élte meg a nyilvánvaló fájdalom ellenére, és nem mint kötelező rosszat? Mitől volt szép? Mitől lehetett volna még szebb?

Első baba lesz, minden pozitív tapasztalat érdekel!

(Aki riogatni szeretne, inkább ne tegye, kérem!)

2013. márc. 20. 17:39
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
69%
Én be sem mentem a kórházba, belőlem is kiröppent a kismanó, aztán elmosogatott, kitakarított és elment a boltba bevásárolni.
2013. márc. 20. 20:27
 22/42 anonim ***** válasza:
61%
Nekem viszonylag rövid szülésem volt, mert 6 óra alatt lett meg a fiam, de ebből 3 óra volt a kitolás. A szülés nem csodás. Amikor ott a baba az igen, de maga a szülés nem. Ne ringasd magad hiú ábrándokba, mert fájdalmas lesz az ébredés. Szó szerint.
2013. márc. 20. 20:30
 23/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Sokat tanultam a válaszokból. Főleg azt, hogy ide is csak azok járnak, akik frusztráltak és másban sem lelik örömüket, mint kiadni a feszültségüket máson. Remélem, ma is mindenki jól alszik majd. Nem vagyok kiskirálylány, többet nyúltam szarba életemben, mint te. Nem is ismersz engem! De magyarázattal nem tartozom ilyen embereknek, mint ti.

Csak egy röpke megjegyzés:

Az, hogy láttam és tudom, miről szól a szülés, le is tudnám vezetni, nem jelenti, hogy tudom, milyen érzés lehet, mikor én vagyok az ágyon. Mivel sokat láttam, félek tőle, nem is kicsit, de ezt kollégáknak hogyan vallja be az ember? Gondoltam, majd itt névtelenül bátorításra lelek, és meséltek pár lélekemelő történetet, hogy lehet ez szép is. A "nyllvánvaló fájdalom" kívül kérdeztem, érzésekről. Bátorításra vágytam, hogy ne úgy menjek majd be, mint aki a halálára vár (ez utóbbit köszi, hogy megerősítettétek bennem). Tényleg köszi.

2013. márc. 20. 20:37
 24/42 anonim ***** válasza:
61%

Érzésekről szeretnél hallani fájdalmon kívül?

Éreztem,hogy alig várom,hogy vége legyen, különben meghalok.

Jobb?

2013. márc. 20. 20:39
 25/42 anonim ***** válasza:

De mégis mit vársz? Le lett neked írva hogy szép, de iszonyatosan fáj, erre te lepontoztad az illetőt és finoman elküldted melegebb éghajlatra, mert neked ne írja már azt hogy fáj!

Hát pedig közlöm én is, fájni fog, annyira hogy belegebedsz, de cserébe ott lesz a babád utána.

Hiába hisztizel, hiába írod hogy k urva nagy segítség voltunk, attól még így van, a szülés fáj és ezt pont egy egészségügyisnek kellene tudnia.

Ne nevettesd ki magad!

2013. márc. 20. 20:53
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

Hiába írtok neki bármit is!!

9-es vagyok, semmi rosszat nem írtam, csakis jókat, mégis lepontozott ez a primitív nő.

Remélem nem nőgyógyásznak készül, sok empátia nem szorult bele.

De biztos jó orvos lesz, mert megvan benne a rájuk jellemző fensőbbségtudat.

2013. márc. 20. 20:57
 27/42 anonim ***** válasza:
Ne hisztizz már, hanem szedd össze magad! Ha nem bírod a fájdalmat, majd kérsz epidurált.
2013. márc. 20. 21:02
 28/42 anonim ***** válasza:

"Van aki élvezte?" Háromszor egymás után volt egetrengető orgazmusom, a hangokból ítélve a körülöttem vajúdók is elélveztek párszor.

Attól még hogy te nem akarod tudomásul venni hogy fáj, éles helyzetben majd bele fogsz szakadni. Erre fel kell készülni, ha szerencséd lesz megúszod pár órával és kárpótol a baba, de olyan nincs, hogy nem fáj!

2013. márc. 20. 21:03
 29/42 anonim ***** válasza:
54%

Csodálatos élmény volt, amit a férjemmel éltünk át. Igen, nagyon fájt, de már nem tudom felidézni a fájdalmat. A férjem végig velem volt, zuhanyozni is segített, bátorított. Ő vágta el a köldökzsinórt, s amíg engem varrtak, ő dajkálta a picurt mellettem. Emlékszem 2 fájást közt mondtam, hogy nem lesz kistesó, de amint a mellemre tették a kisfiúnkat azonnal mondtam, hogy jöhet a következő :) 20 hete szültem, már gondolkodunk mikor jöjjön a következő baba :)

A magzatvíz elfolyásától 5 óra volt, végig rövid szülésre készültem és így is lett. Lehet nem mindenki hisz benne, de nekem sikerült bevonzani.

Neked is könnyű, szép szülést kívánok!

2013. márc. 20. 21:06
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

29-es válaszoló, látod, nem éri meg neki írni! Lepontoz ha szerepel a beszámolódban az a szó, hogy "fáj" mellette tök mindegy milyen szépeket írsz.

Szerintem ő azt várta hogy majd azt írjuk neki könnyű és felemelő érzés volt a szülés, a tágulás egyáltalán nem fájt és a gyereket kismanók húzták ki belőlünk a szivárványból font köteleikkel miközben alulról tündérkék simogattak hogy ne érezzünk semmit.

2013. márc. 20. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!