Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek volt csodás, szép stb....

Kinek volt csodás, szép stb. szülése, és nem borzasztó, rettenetes stb?

Figyelt kérdés

Van, aki élvezte, pozitívan élte meg a nyilvánvaló fájdalom ellenére, és nem mint kötelező rosszat? Mitől volt szép? Mitől lehetett volna még szebb?

Első baba lesz, minden pozitív tapasztalat érdekel!

(Aki riogatni szeretne, inkább ne tegye, kérem!)

2013. márc. 20. 17:39
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
mért lettem lepontozva???A szülés nem csak öröm lehet és igen volt extázis,de mikor nulla volt a fiam szívhangja nem tudtam hű de nagyon boldog lenni....vissza gondolva visszont igazi boldogság ahogy a férjem segített,felsírt a fiam az minden fájdalmat elmulasztott...pedig nagyon nehéz szülésem volt és szőrnyű vajudásom,utóbb kiderült a doki miatt
2013. márc. 20. 19:20
 12/42 A kérdező kommentje:
Talán mert be vagyok szarva az egésztől és direkt kértem, hogy aki riogatni akar, ne tegye! Az "ott meg akartam halni" nálam kimerítette ezt a fogalmat. Sajnálom, ami veled történt, de ha még jobban be akarok pánikolni, akkor azt kértem volna, hogy olyanok írjanak, akik élet-halál között voltak. Én lepontoztalak, számomra nem volt hasznos. Hogy mások mit tettek, nem tudom.
2013. márc. 20. 19:24
 13/42 anonim ***** válasza:
71%

Pedig fel kellene készülnöd rá, hogy nem csak móka és kacagás lesz a szülés!

Ha úgy mész oda, hogy csodás, szép stb lesz és szembesülni fogsz vele hogy vannak rettenetes pillanatok is, akkor még rosszabbul fogod viselni mint ha felkészülten mész oda és tudod hogy gyönyörű élmény lesz, de fájni fog.

Nem hiszem, hogy az előző válaszolót le kellene pontoznod, csak az igazat írta le.

2013. márc. 20. 19:26
 14/42 anonim ***** válasza:
Nekem akkor nem volt jó, persze fájt, de most vissza gondolva rá olyan emlék maradt mintha hú meg sem tudom fogalmazni... vasárnap este volt csend volt az egész szülészeten mikor szültem, a férjem fogta a kezem, az orvos és a szülésznő segített amibe tudott, leírhatatlan érzéssel gondolok vissza arra hogy a kicsim megszületett. csodálatos volt!!!
2013. márc. 20. 19:43
 15/42 anonim ***** válasza:

Miért is lettem lepontozva mikor megírtam, milyen csodás szülésem volt???

Nagyon paraszt emberek vannak, így legyek jószándékú :((

2013. márc. 20. 19:59
 16/42 anonim ***** válasza:
51%

jaj értem kérdező te csak jót akarsz hallani,mert rettentő naiv vagy.Nem lesz happy meg cukika a dolog, baromian fog fájni.De tudod mit? Neked tündérkés meg virágos lesz, és szinte olyan érzés lesz,mintha orgazmusod lenne 3x egymás után..

Pokoli fájdalmam volt.NEKEM.

Nem fogok neked kamuzni.

2013. márc. 20. 20:04
 17/42 A kérdező kommentje:
Nem. Egészségügyi hallgató vagyok, láttam már szülést, nem egyet. De nem tudom, milyen megélni a másik oldalról. Nem naív vagyok, hanem túl sokat tudok, de csak a biológiai oldaláról, az érzésekről nem. És igen, ha nem zavar, akkor igen, csak jókat szeretnék hallani. Aki nem akar jót mesélni, menjen néhány kérdéssel odébb, ott valaki a barátnőjét akarja riogatni, írjon oda!
2013. márc. 20. 20:18
 18/42 anonim ***** válasza:
90%

Na jó, hát legyen, leírom másképp, ha a szép változatom lepontoztad:

Gyors szülésem volt és nagyon jó érzés visszagondolni rá, szép élmény.

De a vajúdás nem volt leányálom, a kitolás pedig iszonyat volt.

Úgy éreztem minden egyes nyomásnál, hogy egészen a végbelemig szétreped a bőröm úgy feszített a babám koponyája amíg ki nem bújt.

Lett egy pici repedésem, kaptam injekciót a varráshoz, de nem használt, az a 4 öltés iszonyatosan csípős, fájdalmas volt.

Tessék, ezt pontozd le, de figyelmeztetlek, ilyen egy szülés és az enyém még könnyű is volt!!

Dughatod a fejed a homokba, attól ugyanúgy szét fog repedni a te vaginád is!

2013. márc. 20. 20:21
 19/42 anonim ***** válasza:
54%

Én teljesen fájdalommentesen szültem, a gyermekem egy kismanó kiröppentette belőlem, semmit nem éreztem, minden happy volt!!

Most már megérdemlem a 100%-ot drága kérdező??

2013. márc. 20. 20:23
 20/42 anonim ***** válasza:
60%
Te milyen egy kiskirálylány vagy! Na tudod ki fog neked az ilyen megnyilvánulásaid után szépet írni?
2013. márc. 20. 20:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!