Kinek volt csodás, szép stb. szülése, és nem borzasztó, rettenetes stb?
Van, aki élvezte, pozitívan élte meg a nyilvánvaló fájdalom ellenére, és nem mint kötelező rosszat? Mitől volt szép? Mitől lehetett volna még szebb?
Első baba lesz, minden pozitív tapasztalat érdekel!
(Aki riogatni szeretne, inkább ne tegye, kérem!)
Pedig fel kellene készülnöd rá, hogy nem csak móka és kacagás lesz a szülés!
Ha úgy mész oda, hogy csodás, szép stb lesz és szembesülni fogsz vele hogy vannak rettenetes pillanatok is, akkor még rosszabbul fogod viselni mint ha felkészülten mész oda és tudod hogy gyönyörű élmény lesz, de fájni fog.
Nem hiszem, hogy az előző válaszolót le kellene pontoznod, csak az igazat írta le.
Miért is lettem lepontozva mikor megírtam, milyen csodás szülésem volt???
Nagyon paraszt emberek vannak, így legyek jószándékú :((
jaj értem kérdező te csak jót akarsz hallani,mert rettentő naiv vagy.Nem lesz happy meg cukika a dolog, baromian fog fájni.De tudod mit? Neked tündérkés meg virágos lesz, és szinte olyan érzés lesz,mintha orgazmusod lenne 3x egymás után..
Pokoli fájdalmam volt.NEKEM.
Nem fogok neked kamuzni.
Na jó, hát legyen, leírom másképp, ha a szép változatom lepontoztad:
Gyors szülésem volt és nagyon jó érzés visszagondolni rá, szép élmény.
De a vajúdás nem volt leányálom, a kitolás pedig iszonyat volt.
Úgy éreztem minden egyes nyomásnál, hogy egészen a végbelemig szétreped a bőröm úgy feszített a babám koponyája amíg ki nem bújt.
Lett egy pici repedésem, kaptam injekciót a varráshoz, de nem használt, az a 4 öltés iszonyatosan csípős, fájdalmas volt.
Tessék, ezt pontozd le, de figyelmeztetlek, ilyen egy szülés és az enyém még könnyű is volt!!
Dughatod a fejed a homokba, attól ugyanúgy szét fog repedni a te vaginád is!
Én teljesen fájdalommentesen szültem, a gyermekem egy kismanó kiröppentette belőlem, semmit nem éreztem, minden happy volt!!
Most már megérdemlem a 100%-ot drága kérdező??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!