Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen zenéket ajánlotok esküvői nyitotáncra? -szép modern lassu zenét keresek. ÉS szülőknek egy csodás dalt is tudtok? Ajánljatok légyszi! Hiába keresek, nemtalálok ilyet.
Szerintem menj fel a you tube-ra és hallgasd meg Adrea Bocelli dalait. Fanatasztikusan szépek, és nem csak klasszikus operákat énekel hanem populárisabb szép lassú számokat is.
Nekem van egy cd-m tőle de írott és nincsenek címek rajta de gyönyörűek a dalai csak ajánlani tudom őket.
hívjatok meg zenészeket és azok megoldják
2 éve mikor voltam egy esküvőn Liszter Sándor és a Vadrózsák voltak :D elég jó műsort csináltak
Első vok:
Ja ! és Demis Roussos se semmi, a one way wind számát hallhasd meg a The cats is énekli az is egy szép változat.
Aztán még Leo Sayer: More than i can say
Meat Loaf: Last in the dark, Heaven can wait, Two out three aint bad
Eric Clapton: Wonderful tonight !EZ GYÖNYÖRŰ!
Abba: One man one woman, one of us, our last summer
Don Johnson: Tell it like it is
Dionne Warwick: Heartbraker
Elton John: Rocket man
George Michael: One more try
Gwen Stefani: Early winter
James Blunt:1973
Jennifer Hudson: Spotlight
John Lennon: Woman, Jealous Guy
Jude Cole: Peaceful in mine
Prince: I wish you heaven
The cars: Drive
És az én kedvencem: Ville Valo & Natalia Avalon: Summer Wine
Joe Cockert és Rod Stewartot is meg kéne szemlélned.
Ezek mind szép lassú dalok de miután nem sok esküvőhöz volt szerencsém talán néhány dalnál mellényultam.
szia,
nekunk a nyitotancunk kern andras-forgass szerelem, forgass cimu dala volt. enis sokatkeresgeltem es ez nem is lassu es nem is gyors de megsem az a szokasos elcsepelt amit mindenki valaszt.
igaz az eredeti leonard cohen dala, de kern andrasnak ezzel a rekedt hangaval romantikusan erzeki...
en szerettem es meg tanclepeseket sem kell ra tanulni mert a zene visz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!