Szép, modern, fiatalos tetoválás? (:
20/L vagyok és szülinapomra anyáéktól kapok egy tetoválást.!(:
azonban nem tudom milyet is szeretnék..:(
mindenképpen alkarra vagy felkarra szeretnék,máshová nem..(:
ne túl bonyolult mintát és valami fiatalosat,divatosat(:
Tudnátok ilyeneket mutatni?(:
Előre is köszike!!!! :)
Az ilyenek szokták 2 év múlva sírva bánni, hogy tetováltattak.
Alkaron nem tudod takarni, ha kéne, akkor se.
Felkaron nem előnyös leányneműként, mert az lóg először, és oltári rondán fog kinézni, ha felszedsz-leadsz két kilót.
A tetoválásnál meg először legyen egy minta, egy rajz, amibe beleszeretsz.
Ha ez a kép még egy év múlva is pont úgy megragad, akkor azt csináltasd meg tetoválásként.
Vagy keress olyat, ami neked jelent is valamit, ami közel áll hozzád, a személyiségedhez, amit szeretsz, stb.
A modern, fiatalos, DIVATOS tetoválásokkal az a baj, hogy pontosan látszik az illetőkön az évjárat. Lásd: fecskék, csillagok, és a nonfi ribancrendszám a derekán.
"alkarra vagy felkarra"?? Szerintem ez a legundorítóbb egy nőn, amit csak el lehet képzelni, plusz, ha vállon van, na azzal ki lehet zavarni a világból!Félreértés ne essék, nem a tetoválás ellen vagyok, mert páromnak is van jó pár, plusz grafikus vagyok, de ezek a helyek borzasztóak szerintem...
De segítek,itt van egy tetováló szalon, itt két ismerősöm( volt oszt.társam) dolgozik, nagyon-nagyon ügyesek, és terveznek neked egyedit, nem rábökni kell, hogy "na ez tetszik":
Csak neeeee, ne a karodraaa , légyszíííí :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!