Szülés után mikor éreztétek, hogy most már ugyanolyan szép és erős Nők vagytok?
A szülés sok mindenben megviseli az embert, és sokan nem mosnak hajat, nem foglalkoznak a férjükkel, elhanyagolják a lakást, hálóingben lógnak egész nap, stb....
Nálatok a szülés után mennyi idő telt el, mire visszarázódtatok az előtte megszokott életetekbe?
Az elsonel max egy honap. Nem ereztem magam "tok jo nonek" utana sem, de a mindennapokban nem volt problemam.
A masodiknal ilyen nem volt. A szules utan egybol jol voltam, magabiztos,semmi megingas. Sok energiam volt (valahonnan), es jol is tudtam hasznalni minden teren. Jo volt.
Szerintem azért mert valaki szült még nem indok arra, hogy ne mosson hajat, ne öltözzön fel és ne foglakozzon a férjével.
Én 3x szültem, nem is voltak könnyű szülések.
Mindháromnál már az őrzőben zuhanyoztam és hajat mostam. Nem mások miatt, hanem magam miatt.
Természetesen a babám volt az első akkor (még most is ők vannak az első helyen) de tudom, hogy jól érzem magam a bőrömben akkor minden sokkal "kerekebb"
Volt nálam is, hogy pl. nem volt időm megmposni a hajam, de annyira rosszul éreztem magam, hogy sapkában mentem a boltba...
NEM szabad elhagyni magunkat, ha kell akkor addig amíg a nagyi babázik el kell szaladni a fürdőbe egy 20 percre és csinálni egy "nagyrenoválást" :)
Utolsó vagyok:
A lakás és a ház pedig a háziasszonyt tükrözi. HA megszervezi az anyuka a napját akkor nem fog "elúszni"
Nekem volt időm a picire, ha aludta kkor felmostam, sétáltunk, minden nap főztem, mostam, vasaltam.
Nekem fontos, hogy a környezet rendben legyen ( már a pici miatt is)
A védőnő akár hányszor jött, mindig azt mondta, hogy ilyen rendet pici baba-babák mellett még nem látott. ÉS jól esett, hogy ezt mondta! :)
Nem hajtottam túl magam, napi 1-2 óraráfordítással megvan az egész, de ha elhanyagolj az ember akkor soha nem éri utol magát.
Kedves Utolsó!
Én is ezen a véleményen vagyok, már csak arra vágyom, hogy teherbe essek, és csinálhassam ezeket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!