Kinek volt csodás, szép stb. szülése, és nem borzasztó, rettenetes stb?
Van, aki élvezte, pozitívan élte meg a nyilvánvaló fájdalom ellenére, és nem mint kötelező rosszat? Mitől volt szép? Mitől lehetett volna még szebb?
Első baba lesz, minden pozitív tapasztalat érdekel!
(Aki riogatni szeretne, inkább ne tegye, kérem!)
3-as vagyok
Anyám, és sógornőm bolt bent, 2 négygyerekes anyuka, sokat segítettek nagyon. Viccelődtünk, masszíroztak, borogattak stb. Én mászkáltam, ültem labdán, térdeltem. Hiába fájt, jól éreztem magam.
A végét nem írom le inkább :) de semmi durva, nem ijesztő amúgy, csak nem úgy szerettem volna.
Programozott császárom volt, csodálatosan szép élmény marad, sosem felejtem el. :)
A doki, a műtőscsapat, az altató orvos, a szülésznő, mind-mind maximális tiszteletet érdemelnek és örökké hálás leszek nekik. Bejöhetett az apuka is, a doki végig kommentálta mit csinál és mondta hogy készüljek, mert nemsoká felsír a pici. Az aneszteziológus végig fogta a kezem ahogy a párom is és mikor kivették a babát nem vitték el egyből, hanem ugyanúgy rátették a mellkasomra, megpuszilhattam megsimogathattam, az az arckifejezés az a nézés és az az illat, annyira csodás volt minden. :) Utána elvitték, megvizsgálták, rendbe tették majd visszahozták és míg a doki befejezte a munkát ott lehetett az ölemben.
Tudom ez nem hüvelyi szüléstörténet, de azért gondoltam megosztom veled hogy ha esetleg császárra kerülne a sor nálad is, ne aggódj majd akkor sem! :)
Nekem is csodás volt!!!
Nem tudom, mitől lehetett volna még szebb, így volt tökéletes.
Hogy miért?
Mert kettesben voltunk a szülőszobában a férjemmel vajúdás alatt, félhomály volt, a telefonon szól a kedvenc meditációs zeném, meghitt volt.
Az egész lezajlott 5 óra alatt, a fájdalom nem volt kibírhatatlan, gátmetszés sem volt és a végén a köldökzsinórt a férjem vágta el.
Mindig szívesen fogok visszaemlékezni erre a gyönyörű téli napra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!