Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gyermekágyasok figyelem!...

Gyermekágyasok figyelem! Remélem szólt valaki ha más nem a védőnő, hogy feküdjetek néha hasra!?

Figyelt kérdés
Azért,hogy ami a méh elejében van vér távozni tudjon! Gyulladást okozhat!
2013. jan. 30. 15:55
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
"Kedves" kérdező! A kérdésedet olvasva becsültem segítő szándékodat, bár tény, ami tény egy császáros anyukának még az ágyról is nehéz leszállni, nemhogy hasra feküdni. Na de elég szánalmasba csaptál át a kommentjeidet illetően!
2013. jan. 31. 05:35
 32/34 anonim ***** válasza:

Köszi a segítő szándékot.

Én már két gyermekágyas időszakon vagyok túl. A második fiammal mindössze 3 napot voltunk kórházban és olyan kevés volt addigra a vérzésem, hogy azt inkább pecsételésnek hívnám.

Szerintem a legtöbbünk nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy 6 hétig feküdjön. Valakinek a babát is el kell látni. Igen, erre lennének jók a nagyszülők. De a mai világban nekik is dolgozni kell, hogy valamiből kenyeret vegyenek.

2013. jan. 31. 08:29
 33/34 anonim ***** válasza:
Császármetszés után érdekes lett volna hasra feküdnöm. Nem tudom ezt mégis hogy gondolták.
2013. jan. 31. 13:04
 34/34 anonim ***** válasza:
Köszönöm én is(ezt a bődületes baromságot).3 gyereket szültem,a legkisebbet 4 hónappal ezelőtt,és tisztelettel jelentem bár nem feküdtem hason,tökéletesen kitisztultam.És a méhem se mozog se jobbra se balra,és "eleje" sincsen.
2013. jan. 31. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!