Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gyermekágyasok figyelem!...

Gyermekágyasok figyelem! Remélem szólt valaki ha más nem a védőnő, hogy feküdjetek néha hasra!?

Figyelt kérdés
Azért,hogy ami a méh elejében van vér távozni tudjon! Gyulladást okozhat!
2013. jan. 30. 15:55
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Öreganyám hasalással töltötte ő kifeküdte a 6 hetet! :) Nem tudom te hol laksz?hol lehet védőnőt választani? Szerintem ez hülyeség! :) Én még nem hallottam,hogy lehetne!!
2013. jan. 30. 18:45
 22/34 anonim ***** válasza:
75%
VAlóban nem lehet védőnőt választani. Viszont azt abszolút kizártnak tartom, hogy öreganyád hasalással töltött volna 6 hetet. Hacsak nem vagy legalább 80 éves te magad, mert a gyermekágyi 6 hetes puszta fekvés az 1800-as évek közepe-vége környékén volt szokás. Ha ennél fiatalabb vagy, akkor öreganyád nem kezelte a terhességet és a szülést betegségnek, az tuti.
2013. jan. 30. 19:02
 23/34 A kérdező kommentje:
80 múlt az öreganyám!!! És akkor is volt gyermekágyas időszak!!!
2013. jan. 30. 19:04
 24/34 anonim ***** válasza:
37%

Olvass figyelmesen. Nem azt írtam, hogy nem volt, hanem azt, hogy nem volt divat 6 hétig feküdni. És ha ő 80 éves, akkor BIZTOSAN nem feküdt 6 hétig - talán kérdezd meg őt.

És ahhoz, hogy a szokásnak megfelelően végig fekve töltse a gyermekágyas időszakot, neki legalább 120-160 évesnek kell lennie. Mert kb. ennyi ideje volt ez a szokás.

De nagyon eltértünk az eredeti témától. A lényeg, hogy amit a védőnőd mondott, az anatómiailag nem támasztható alá, vagyis nem igaz.

2013. jan. 30. 19:44
 25/34 A kérdező kommentje:
Ne magyarázzátok már meg nekem mit tudok az öreganyámról! Amúgy meg ő mondta! Ennyi "okos" anyukát!!!
2013. jan. 30. 19:46
 26/34 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, te oly' ostoba vagy, hogy itt szakadok a röhögéstől. Poénból írtam neked órákkal ezelőtt, hogy öreganyád se hasalta ki a gyermekágyas időszakot és te ezen vitatkozol 1 egész oldalon át:D Bocs, de ezen besz*rok:D
2013. jan. 30. 20:45
 27/34 anonim ***** válasza:
69%

Hát kérdező, te sötétebb vagy, mint elsőre gondoltam. Kicsit átcsaptál szánalmasba, pedig az elején még szórakoztató voltál. Bár már akkor is inkább nevetséges...

Mindenesetre a stílusodon van mit csiszolni. Lenne is rá időd, ha 6 hétig feküdszel a hasadon, úgyhogy hajrá.

2013. jan. 30. 22:24
 28/34 anonim ***** válasza:
53%
BOcs, kicsit sok lett a betű, nem feküszel, hanem fekszel.
2013. jan. 30. 22:24
 29/34 anonim ***** válasza:
56%

Miért, hol van hiba az írásomban? Szerintem sehol. Az egyetlen hibát meg önállóan javítottam -vagyis egyértelmű, hogy tudok írni, ha nem tudnék, észre sem vettem volna, hogy hibáztam.

Mellesleg bagoly mondja... Ugyanis az iskolában tanítják azt is, hogy a mondat végére nem kell egy egész halom írásjel. Nézd már meg a kommentjeidet - akkor ki nem figyelt az iskolában? Ne legyél már ilyen béna, több nem telik?

2013. jan. 30. 22:45
 30/34 anonim ***** válasza:
76%
Hú, kérdező, ez mekkora oltás volt. A 27-es csak egy nyavalyás betűt tévesztett, ami nem azt jelenti, hogy nem tanult meg írni. Neked viszont minimum négyszer kéne ahhoz újjászületned, hogy ne legyél ennyire fájdalmasan hülye. Na köszöntem.
2013. jan. 30. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!