Gyermekágyasok figyelem! Remélem szólt valaki ha más nem a védőnő, hogy feküdjetek néha hasra!?
Olvass figyelmesen. Nem azt írtam, hogy nem volt, hanem azt, hogy nem volt divat 6 hétig feküdni. És ha ő 80 éves, akkor BIZTOSAN nem feküdt 6 hétig - talán kérdezd meg őt.
És ahhoz, hogy a szokásnak megfelelően végig fekve töltse a gyermekágyas időszakot, neki legalább 120-160 évesnek kell lennie. Mert kb. ennyi ideje volt ez a szokás.
De nagyon eltértünk az eredeti témától. A lényeg, hogy amit a védőnőd mondott, az anatómiailag nem támasztható alá, vagyis nem igaz.
Hát kérdező, te sötétebb vagy, mint elsőre gondoltam. Kicsit átcsaptál szánalmasba, pedig az elején még szórakoztató voltál. Bár már akkor is inkább nevetséges...
Mindenesetre a stílusodon van mit csiszolni. Lenne is rá időd, ha 6 hétig feküdszel a hasadon, úgyhogy hajrá.
Miért, hol van hiba az írásomban? Szerintem sehol. Az egyetlen hibát meg önállóan javítottam -vagyis egyértelmű, hogy tudok írni, ha nem tudnék, észre sem vettem volna, hogy hibáztam.
Mellesleg bagoly mondja... Ugyanis az iskolában tanítják azt is, hogy a mondat végére nem kell egy egész halom írásjel. Nézd már meg a kommentjeidet - akkor ki nem figyelt az iskolában? Ne legyél már ilyen béna, több nem telik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!