Tudnátok segíteni? 31+2 km
Keményedésnél azt érzed, hogy megfeszül az egész pocakod. Ha ráteszed a kezed, kőkemény. Olyan, mintha egy szikla lenne az egész.
Jóslófájásom nekem elég sok volt, elég korán kezdődött. Lent, bent, a méhszájnál éreztem feszítést, miközben enyhén megfeszült a hasam. Nem keményedett annyira, mint egy sima keményedésnél, de a méhszájam az nagyon fájt akkor.
Szülésnél abszolút nem keményedtem, csak a méhszájam fájt, de az kegyetlenül. Én ott éreztem a fájásokat.
Azért a jósló fájásokra nem árt odafigyelni.
3 napig voltak fájásaim elmentem a dokihoz is nst-re tett,de azt mondta,hogy még gyengék és rövidek voltak-neki.
A 3.nap estéjén még mindig csak össze-vissza fájt keményedett elmentem aludni kb 10 perc mulva ébresztettem a férjem,hogy mostmár vigyen be,mert ez már nincs jól így.20 perces úton már 3 perces fájásaim lettek,beértünk és egy óra múlva már a kisbabámmal voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!