Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Zalaegerszegiek figyelem!...

Zalaegerszegiek figyelem! Miért olyan bunkok a szülésznők és a csecsemősök a Zalaegerszegi kórházban? Mit tegyünk ez ellen?

Figyelt kérdés
Kérlek titeket segítsetek, miért van ez!!! Igaz még csak nst-re járunk a feleségemmel, de már most ki vagyunk akadva!! Még az is nehezükre esett hogy felkellett kellni a székről!!! Én teljesen le döbbentem, hogy mi megy a kórházba!! Kérdésem az lenne hogy miért csinálják ezt????? Folyamatosan megbántják a feleségemet!! Egyszerüen hihetetlen!!! Pénz kell nekik? De ráadásul a csecsemősök rosszabbak!!! Véleményeket, tapasztalatokat, egyszóval meghallgatok mindent!!! mit tegyünk?? Köszönöm előre is!!!

2013. jan. 3. 20:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
36%
Én mind 3 babámat ott szültem , és imádtam ott lenni . Velem mindig kedvesek voltak meg a babával . Most várjuk a 4 most is kedvesek . Mi úgy kezdjük , hogy 100 ezer mert így mindent megkaptunk .
2013. jan. 3. 20:40
 2/20 anonim ***** válasza:
36%
3.-mat szültem Zalaegerszegen és igen én is azt mondom nagyon ellenségesek a nővérek ott a 2. emeleten, mi sem értettük a helyzetet, beszóltak nekünk is, sőt ki is osztottak párszor. Ilyen világot élünk sajnos, mi is most várjuk a negyediket, de már előre félek, pedig mindig jó hírű maszek orvosnál szültem.
2013. jan. 3. 20:49
 3/20 A kérdező kommentje:
Mi az elsőt Körmenden szültük. De komolyan mondom visszasírjuk!!!! Ez lesz itt az első Zegen!!! De még ha bántanánk őket , még egy rossz szavunk sincs, csendben eltürjük hogy ha megyünk már az is baj!! Mert éppen megzavartuk a tracs partit!! Sokáig én sem türök , de ha szólok tudom jól hogy a feleségem meg a gyerek issza meg a levét!!! Fizetni meg nem fogok, ez a dolguk!!! Elég fura dolog hogy pénzért megváltozik a természetük!!! De ezek szerint nem az orvosok a rosszak!!!! Elképesztően mocskosak!!!
2013. jan. 3. 21:01
 4/20 A kérdező kommentje:
Ja és mi se fizetünk keveset egy magánorvosnak!!!! És igen ez a retegett 2. Emelet!!!!!!!!!! Rosszabb mint a pokol!!! :-/
2013. jan. 3. 21:10
 5/20 anonim ***** válasza:
20%

Én nem fizettem és mégis mindig kedvesek voltam velem . 10éves fiammal 2 hónapot 1éves lányommal 1hónapot feküdtem bent. Szerettem ott lenni .

Nem lehet,hogy ti nagyon nem vagytok szimpatikusak nekik?

2013. jan. 3. 22:18
 6/20 anonim ***** válasza:

És? Kit érdekel, hogy nem szimpatikusak!? Én tanár létemre nem szólhatok egy rossz szót arra a gyerekre vagy a szüleire sem akik adott esetben nekem támadnak!!

OFF: A bajai kórházban ugyanez volt! Bementem a teljesen üres kórházba NST-re és kellett vizeletet vinnem a laborba. A nő üvöltött velem, hogy nem képesek az osztályról egyben leküldeni a vizeletet blabla... Én meg csak néztem, mert utcai ruhában egy teljesen más folyosóról jöttem! És "jóindulattal" írta rá vizeletemre, hogy rendben, pedig csak az olt a baj, hogy aznap még nem mertem inni, hogy nehogy a buszon kelljen, senki nem szólt, hogy ott pisilni is kell majd. Még jó, hogy ott volt a férjem és olyan arcot vágott, hogy mindjárt kitekeri a nyakukat, ha be mernek szólni, így a többi simán ment viszonylag. Bár a tökéletes eredményű NST-re húzgálta a száját a nő, meg mondta, hogy nem jó, aztán a doki is megnézte, és azt mondta minden OK. Csak azt akarta a nő, hogy aggódjak...

2013. jan. 4. 09:23
 7/20 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó vagyok, úgy értettem, hogy kit érdekel, hogy a kérdező nem szimpatikus vagy szimpatikus? EZ A MUNKÁJUK! Elvárható, hogy normálisak legyenek. Azért úgy gondolom, hogy a szülésznők és a csecsemősök messze nem a legdurvább osztályon dolgoznak. (pl. nem emelgetnek, fürdetnek haldokló időseket)
2013. jan. 4. 09:26
 8/20 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos ez megy itt Zegen. Én még a 8. héten feküdtem be, nagyon durva rosszullétekkel, de olyanokkal hogy már elájultam... Erre kiröhögtek... Rosszul szúrták be az infúziót, az injekciót, a vérvételről meg ne is beszéljünk. Ja és teszem hozzá egy napba telt mire megultrahangoztak, hogy egyáltalán a baba jól van e, merthogy nincs bent doki aki tud uh-zni...... Kegyetlen ami ott megy.... Már előre rettegek mi lesz szüléskor :/ Van fogadott dokitok?
2013. jan. 4. 10:09
 9/20 anonim ***** válasza:
Én az előző hármat a Vörös Zétánál szültem, de mivel ő nem csinálhat ultrahangot most a negyediknél megfogadtam a Horváth Tihamért kedves aranyos tündéri és nagyon alaposan mindent megnéz a babán. Örülök neki mert előző terhességemnél nem vették észre, hogy elhalt teljesen a méhlepény nem kapott babóm táplálékot és többszörösen a nyakára volt tekeredve a köldökzsinór, jah és 2 hetet elírtak a szülésnél 38. hétnek írtak pedig betöltött 40. héten született rá egy napra. Bementem a kórházba szombati napon ügyeletes orvos volt, mondtam, hogy negyed órás fájásaim vannak, a derekam nagyon fájt, ő nagyon lecseszett engem miután megvizsgált, mert nem tágultam, maga mért jött nem fog maga mostanában szülni, nagy fájdalmaim voltak. Akkor az egyik szülésznő kérte az ügyeletes orvost, hogy tegyenek fel NST-re ha már 30 km-ről bejöttem, feltettek nagy nehezen azonnal észlelte a szülésznő nagy a baj, de csak ott állt, kérte feküdjek le az ágyra forduljak erre arra, majd lekapcsolt a gépről és közölte nagy a baj a babámnál fájás alatt szinte nincs szívhang! Az ügyeletes orvos haza akart küldeni! Ha nincs a szülész nő a kislányom nem élne!!!!!! Hiába kértem szóljanak az orvosomnak nagy nehezen két órára rá behívták! Most nem kockáztatok ezért fogadtam olyan orvost aki végig tudja követni ultrahangon a babám fejlődését!
2013. jan. 4. 13:42
 10/20 anonim ***** válasza:
A szülésznő rohant az NST papírral akkor fel az ügyeletes orvoshoz akinek az volt a válasza Azonnal a szülőszobára!!!
2013. jan. 4. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!