Zalaegerszegiek figyelem! Miért olyan bunkok a szülésznők és a csecsemősök a Zalaegerszegi kórházban? Mit tegyünk ez ellen?
Én nem fizettem és mégis mindig kedvesek voltam velem . 10éves fiammal 2 hónapot 1éves lányommal 1hónapot feküdtem bent. Szerettem ott lenni .
Nem lehet,hogy ti nagyon nem vagytok szimpatikusak nekik?
És? Kit érdekel, hogy nem szimpatikusak!? Én tanár létemre nem szólhatok egy rossz szót arra a gyerekre vagy a szüleire sem akik adott esetben nekem támadnak!!
OFF: A bajai kórházban ugyanez volt! Bementem a teljesen üres kórházba NST-re és kellett vizeletet vinnem a laborba. A nő üvöltött velem, hogy nem képesek az osztályról egyben leküldeni a vizeletet blabla... Én meg csak néztem, mert utcai ruhában egy teljesen más folyosóról jöttem! És "jóindulattal" írta rá vizeletemre, hogy rendben, pedig csak az olt a baj, hogy aznap még nem mertem inni, hogy nehogy a buszon kelljen, senki nem szólt, hogy ott pisilni is kell majd. Még jó, hogy ott volt a férjem és olyan arcot vágott, hogy mindjárt kitekeri a nyakukat, ha be mernek szólni, így a többi simán ment viszonylag. Bár a tökéletes eredményű NST-re húzgálta a száját a nő, meg mondta, hogy nem jó, aztán a doki is megnézte, és azt mondta minden OK. Csak azt akarta a nő, hogy aggódjak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!