Szülés utáni depresszió ellen méhlepényevés?
Húgom említette az imént, valami riportot látott a tévében, hogy egy nő hazavitte a méhlepényt, lefagyasztotta. Utánanéztem, egy ilyen cikket találtam, igaz nem friss:
Mit gondoltok erről?
Nem tudom hogy igaz e,de én biztos nem enném meg.
A szülés utáni depresszió nem mindenkinél van.Nekem se volt.
Nekem volt depresszióm szülés után, de akkor semmtudnám
megenni a méhlepényem. Ez olyan mintha a leamputált kezét vagy lábát enné meg valaki.
Na meg higy is kéne elkészíteni!? Tepsiben lesütve, vagy pörkölt ként, esetleg levesbe? Vagy végül is ez egy belsőség, hurkát töltsék belőle:)))
Fúúúúj! :)
Én kértem, hogy mutassa meg a szülésznő a lepényt, hát nem is gondoltam volna, hogy ilyen. :) Megenni nem tudnám az tuti, pedig én sajnos még depis is lettem, de akkor sem enném meg, ha tudnék róla.
Ha elém raknák készen és nem tudnám mi az, megenném...na utána lehet depisebb lennék. :D
Na jó hát ez akkora idiótaság, hogy azt már nem hiszem el..
Nem tudom kiírta a cikket, de elmegy a pi-be, de tényleg.Lehet tényleg, hogy némely állat megeszi a méhlepényt, de ennek nagyon fontos szerepe van.Ugyan is általában a növényevő emlősök szokták gyorsan megenni, hogy a ragadozók ne érezzék a szagát és ne vonzza oda őket!!!Meg vannak állatok, akik így a tápanyagszükségletüket fedezik ezzel egy időre..Na hát szerintem jelenleg az embernél egyik eset se fordul elő általában, így ennek a gondolata is gyomorforgató...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!