Mit lehet tenni itthoni begyöpösödés-elfásulás-depresszió ellen? Talán furcsa, hogy itt kérdezek, de esetleg talán vki volt már ilyen helyzetben. Bővebben lent.
Sziasztok jaj nagyon köszönöm, nem is gondoltam hogy ilyen sok kedves választ kapok!!! Baba mama klub nincs, Ringató foglalkozás van, de igazából a kisfiammal (1 éves) mentünk ( a nagyobb gyerkőc a lányom, ő ovis.) és csak lement a foglalkozás és mindenki széled szét. Én értelmes, normális embernek tartom magam, kicsit lassan oldódok, de szerintem nem vagyok rossz társaság, és valahogy mégse sikerült ott senkivel felvenni a fonalat.
A tanfolyam jó ötlet lenne, de ez egy kis falu ahol most élünk (valószínűleg maradunk is mivel nemrég építkeztünk és a férjem vágya volt hogy kicsi, nyugodt helyen éljünk, csak ez már nekem olyan nyugodt hogy megőrülök bele...)
és a legközelebbi város 20 km-re van, rossz a közlekedés.
Ha még a nagyobb oviban is van, a kicsit akkor se tudom kire bízni, vagy max.gyerekmegőrző játszóházba ami olyan 800-1000 ft/óra. Plusz még ugye a buszjegy oda vissza...Szóval nagyon meg kéne szorítani a költségvetést hogy én ennyi pénzt magamra költhessek. Nem is állunk olyan fényesen (nem véletlen hogy nem akartunk 3 gyereket).
Na most ez jó kis mentegetőzésnek tűnik:)
Próbálkoztam ilyen babás mamás fórumokkal de eddig még vhogy nem tudtam felvenni a ritmust vagy olyan közösségbe csöppentem ahol már összeszokott banda volt, vagy egyből kitört vmi világnézeti-gyereknevelési vita amivel nagyon nem értettem egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!