Gyermekágyasok figyelem! Remélem szólt valaki ha más nem a védőnő, hogy feküdjetek néha hasra!?
Figyelt kérdés
Azért,hogy ami a méh elejében van vér távozni tudjon! Gyulladást okozhat!2013. jan. 30. 15:55
2/34 A kérdező kommentje:
Hát szívesen! De én jó szándékból írtam ki mert sokaktól hallottam,hogy neki nem mondták! És nem kell gúnyolódni! :)
2013. jan. 30. 16:04
3/34 anonim válasza:
Nem, nem szólt.
3 gyerekkel voltam eddig gyermekágyas, soha nem feküdtem hasra, és semmi bajom nem lett.
Hatalmas tejtől duzzadó cicikkel nem is tudom hogy lehetne...
De ha Neked jól esik, feküdj!
4/34 Golan Trevize válasza:
Hozzátenném, hogy a méhnek nincs "eleje".
Gondolom menzesz alatt is napi 16 órát hason fekve kellene ebből kiindulva feküdni...
5/34 anonim válasza:
Nekem se szólt senki, gondolom a méhben lévő vér a legkönnyebben akkor tud távozni, ha állok, mert segít neki a gravitáció. De azért köszi, aranyos vagy, hogy szólsz.
6/34 A kérdező kommentje:
Hát nekem mondta védőnő mivel a hasadban még mivel ki van tágulva előre tud "dőlni" a méh! De akkor nem kell megnézni ha nem érdekel!!!!
2013. jan. 30. 16:08
7/34 anonim válasza:
Fütyülök rá, hogy mit beszélnek össze a védőnők (tisztelet a kivételnek!), ha ez fontos lenne, a nőgyógyászom mondta volna.
8/34 Golan Trevize válasza:
Kérdező: hova dőlne a méh, mégis?
Az nem tud ide-oda dülöngélni a hasfalban...
9/34 Golan Trevize válasza:
Kérdező: jártál te általános iskolába? Figyeltél biológia órán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!