Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki mennyit fizetett az orvosna...

Ki mennyit fizetett az orvosnak szüléskor? Persze csak az válaszoljon akit nem zavar a kérdés! Azért kérdem mert nem tudom mennyit adjak az orvosnak!

Figyelt kérdés

2013. jan. 21. 13:30
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Ezeken a tarifákon én is ledöbbentem...
2013. jan. 22. 21:15
 32/38 anonim ***** válasza:

100.000 Ft-ot kapott a doki, és 20.000 Ft-ot a szülésznő.

A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.

Bocs, de már az is baj, ha a kérdésre válaszol az ember?!

Nem ez volt a kérdés?

14.000 ft volt a magánrendelés alkalmanként, 100 ezret adtunk a szülésért, mert nagyon nagyon elégedettek voltunk a sok extra figyelemért! Bocs, ha válaszolok a kérdésre! Lehet újra lepontozni!

2013. jan. 22. 22:01
 33/38 anonim ***** válasza:

50 ezret 2 évvel ezelőtt

fogadott orvosom volt

2013. jan. 23. 00:10
 34/38 anonim ***** válasza:

32-nek

Nem tudom a lepontozókat mi motiválja, de nem a kérdésre adott válasz hasznosságát nézik az biztos. Jóval inkább azt, hogy az általunk leírt összegek beleférnek-e az ő keretükbe, vagy nem.

2013. jan. 23. 08:05
 35/38 anonim ***** válasza:
2 évvel ezelőtt adtam 20ezret. Nem volt fogadott orvosom, és császározni kellett. De maximálisan rendes volt.
2013. jan. 24. 09:17
 36/38 anonim ***** válasza:
Szerintem is az összeg zavarja a lepontozót, pontozókat! Szerintem ezzel ne törődj 84%-os. Magam is túlzásnak tartok ekkora összeget, de én ennél a kérdésnél direkt nem pontoztam inkább, mert nekem az sem hasznos itt, ha valaki azt írja, hogy 0 forintot adott. Undorító ez a rendszer, aminek sajnos én is tagja vagyok. Nekem nem jött be a fogadott orvosom, viszont az ügyeletessel maximálisan elégedett voltam, Ő kapott hálából 20 ezret, szülésznő pedig 10 ezret. Szomorú ez az egész...
2013. jan. 24. 10:10
 37/38 anonim ***** válasza:
Bocsánat, szülésznő 5 ezret kapott, aki szintén nem volt fogadott, csak rendes. Amúgy császárral szültem.
2013. jan. 24. 10:11
 38/38 anonim válasza:
100%

Én márciusra várom az első babám, és pontosan a pénzhiány miatt nincsen fogadott orvosom, ügyeleten fogok szülni.

A kommenteket olvasva majdnem leszédültem a székemről, főleg a 27es komment, ahol az orvos rákérte a dupláját. Tőlem kapott volna egy komoly pofont. Mert mi van, ha nekem nincs pénzem, és nem tudok adni? Visszarakja belém a babát...? Ugyanmár... Neki ez a dolga, ezért kapja a fizetését, ez igazából INGYEN van. Én úgy terveztem, hogy a végén adok egy pár ezer ftot a szülésznőnek, de az itt olvasottak után úgy döntöttem, hogy NEM. Ha nagyon rendes lesz, kap egy ajándékkosarat... A fentebb emlitett összegek elfogadásáért pedig mélyen szégyellje magát minden orvos...

2013. jan. 25. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!