Ki mennyit fizetett az orvosnak szüléskor? Persze csak az válaszoljon akit nem zavar a kérdés! Azért kérdem mert nem tudom mennyit adjak az orvosnak!
100.000 Ft-ot kapott a doki, és 20.000 Ft-ot a szülésznő.
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.
Bocs, de már az is baj, ha a kérdésre válaszol az ember?!
Nem ez volt a kérdés?
14.000 ft volt a magánrendelés alkalmanként, 100 ezret adtunk a szülésért, mert nagyon nagyon elégedettek voltunk a sok extra figyelemért! Bocs, ha válaszolok a kérdésre! Lehet újra lepontozni!
50 ezret 2 évvel ezelőtt
fogadott orvosom volt
32-nek
Nem tudom a lepontozókat mi motiválja, de nem a kérdésre adott válasz hasznosságát nézik az biztos. Jóval inkább azt, hogy az általunk leírt összegek beleférnek-e az ő keretükbe, vagy nem.
Én márciusra várom az első babám, és pontosan a pénzhiány miatt nincsen fogadott orvosom, ügyeleten fogok szülni.
A kommenteket olvasva majdnem leszédültem a székemről, főleg a 27es komment, ahol az orvos rákérte a dupláját. Tőlem kapott volna egy komoly pofont. Mert mi van, ha nekem nincs pénzem, és nem tudok adni? Visszarakja belém a babát...? Ugyanmár... Neki ez a dolga, ezért kapja a fizetését, ez igazából INGYEN van. Én úgy terveztem, hogy a végén adok egy pár ezer ftot a szülésznőnek, de az itt olvasottak után úgy döntöttem, hogy NEM. Ha nagyon rendes lesz, kap egy ajándékkosarat... A fentebb emlitett összegek elfogadásáért pedig mélyen szégyellje magát minden orvos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!