Ki mennyit fizetett az orvosnak szüléskor? Persze csak az válaszoljon akit nem zavar a kérdés! Azért kérdem mert nem tudom mennyit adjak az orvosnak!
Választott orvos, mert problémás terhességem volt magasvérnyomással, mikor megfogadtam, konkrét összeget nem mondott, de a férjem megkérdezte, és mondta, hogy 90ezer.
Viszont annyira megszenvedtünk mindannyian a gyerekért, mikor szültem, hogy ha lett volna pénzem, bizony többet is adtam volna, annyira hálás voltam!
4 eve 70.000 forintot (az akkori havi maganrendeles 10x)
Ebben a honapban 100.000 ft (szinten a tizszerese)
A doki ugyanaz, budapest!
2008 50000
2010 80000
2012 80000
Ha fogadott doki lehet, hogy fix tarifával dolgozik és ez esetben jobb ha előre tisztázod vele az anyagiakat, nehogy olyan kellemetlen helyzetben találd magad mint én 9 évvel ezelőtt. Fogadott dokim volt akiről tudtam, hogy nincs fix tarifája mert a családból többen szültek nála,(40 ezerért) ám sajnos ő vidékre költözött a szülésem előtti 1-2 hónapban. Akit ajánlott maga helyett, viszont fix tarifás volt amiről nem tudtam, mert nem kérdeztem rá. 30 ezret szántunk neki, 10-et a szülésznőnek (aki nem fogadta el)
Szülés után férjem odaadta a borítékot, mire a doki másnap nagyon megalázó módon közölte velem, hogy csapjunk még hozzá 30 ezret, mert nála az a minimum tarifa, amit mi adtunk arra sem elég, hogy teletankolja a kocsiját. :(
4 éve:
Fogadott orvos ( 3-4000 ft/alkalom, végig magánba jártam): 30 000 ft, sima szülés
szülésznő 10 000 ft
Most 37 hetes vagyok, ismét fogadott orvos ugyanaz, aki előtte: most 40 000 ft-ot adok
Ha ismét meg leszek elégedve a szülésznővel, akkor 10 000 f-ot fog kapni!
(Olvasom a kommenteket, le vagyok döbbenve a tarifákon... a szomszédos Ausztriában ferde szemmel nézne az orvos, ha pénzt akarna adni a páciense. Sajnos a két ország közt ez a különbség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!