Ki mennyit fizetett az orvosnak szüléskor? Persze csak az válaszoljon akit nem zavar a kérdés! Azért kérdem mert nem tudom mennyit adjak az orvosnak!
50.000 Ft-ot kapott az orvosom kicsivel több, mint 1,5 éve.
Előre lebeszélt császárom volt a 38. héten.
9 e volt a magánrendelés,90 ezret akartam adni,de mivel nem úgy viselkedett,ahogy kellett volna,és azért lett császárom,mert BIZONYÍTOTTAN ő hibázott,csak 40 ezret kapott.2,5 éve volt.
A második kislányomnál szintén fogadott orvosom volt,10 ezret kért alkalmanként,így ő százat kapott,maximálisan meg voltam elégedve,és 5 óra alatt lezajlott az egész.6 hete szültem.
2009-ben 60.000.- (félidőig sztk-ban jártam hozzá, majd magán rendelésére 8000Ft/alkalom.)
2011-ben 70.000.- ugyan az a doki végig magánrendelésre jártam, akkor a rendelés már 10.000Ft/alkalom.
2013-ban szintén 70-re tervezem, a rendelés ára nem változott,/ majd meglátom, mi lesz, és csak a 6 hetes kontrollon adom oda, ha minden tervszerűen zajlik most is./
Végig magánba jártam 10 000/alkalom.
Szülést Ő indította (kézzel tágítással) csaszi lett a vége, 40 000.- (ügyeletes volt, rengetegen voltak, a hosszú vajúdás alatt max. 3* jött be)
Szülésznő 25 000.-
Ez 3 éve volt.
Szia!
3 éve 40ezer
Most 50ezer fix amikor meg fogadott megmondja,hogy mennyiért vállalja,magán egyszer 5ezer utána 8ezeret kér
2008: 7000ft/alkalom, 25ezer a szülésért
2012: 13.000ft/alkalom, 30ezer a szülésért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!