Császár után mikor húzodik vissza a has? 5 hónapja volt, de még mindig van dudor a heg felett közvetlenül. A heg alatt meg tök lapos. Ez zavar! És a köldököm sem állt még vissza.
Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 08:59
1/4 anonim válasza:
ha szép izmos volt a hasad, és megnyúlt, akkor soha!
2/4 anonim válasza:
Nekem nagyon megnyúlt a bőröm is,és már nem lesz olyan mint előtte! Poló alatt ugyan ugy tűnik,mintha visszament volna de ruha nélkül látszik,hogy mi a helyet,kötényhasa lett!
3/4 anonim válasza:
Kötényhas, na, az megint egy más dolog. Èn az izomszövet nyúlásáról beszéltem! A bör ilyenkor feszes, hasfal kemény, de mégis nagyobb, mint volt, és gömbölyü...
4/4 anonim válasza:
Hát én 3 hónapja szültem de nekem nincs ilyen bajom,annyi van hogy ha idő változás van akkor egy picit vörösebb a seb,és beduzzad egy picikét de ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!