Az ilyesféle pattanásokkal érdemes kozmetikushoz menni, vagy hagyjam a fenébe, majd az idő megoldja? (kép lent)
homeopátiás cuccot..
van vmi isotretionit vagy mi a fene neve van.. azt meg nem akartam mer vmi 50 mellékhatása van
Nekem nagyon sokat segített egy természetes alapanyagú szappan: [link]
Rossmanban lehet kapni. Yamuna teafa szappan. És nincs benne mesterséges anyag! Remélem mihamarabb rendbe jössz!
érdemes, mert csúnya hegek maradhatnak.
egyik ismerösömnek olyan szép bőre van, pedig nagyon problémás volt, ha nem járt volna rendszeresen kozmetikushoz, biztosan teli lenne hegekkel
huh.köszönöm a válaszokat
az a baj h vese+emésztési gondjaim is vannak :\
meg nézem a szappant is,de addig nem sok értelme van külsőleg kezelni ,míg minden nap 2-3 újabb pattanásom lesz(nyáron még tök szép bőröm volt)
4/7 csak a az arcomon van
tejet már nem iszom 1-2 hónapja, de kefírt joghurtot igen. lehet ezek is árthatnak, komolyan mondom azt látom hogy a elgtöbb kajátol gázos már a gyomrom ,és alig van kaja amitől nem, sima gyümölcs, alma-banántól is:(
a kozmetikust azért kérdeztem mert múltokr voltam, 6000-et fizettem és kb ugyanúgy néztem ki mer elvileg alig volt olyan amit ki tudott volna nyomni..kikészülök :\
Jaj szegénykém. Akkor egy nagy méregtelenítés kéne neked, mert a beleidben le lehetnek rakódva olyan méreganyagok, amiktől a szervezet nem tud könnyen megszabadulni. Ajánlom a léböjtöket meg (ez nem fog tetszeni) a beöntést. Ez jól kipucolná a bélrendszeredet. A káros anyagoktól próbál megszabadulni a szervezeted, ezért vagy pattis.
A bélrendszer betegségeinek van köze a pattanásokhoz!
A szappant csak azért ajánlottam, hogy lélegezzen a bőröd és ne legyél mitesszeres (remélem az nincs és nem is lesz).
"A káros anyagoktól próbál megszabadulni a szervezeted, ezért vagy pattis."
Már bocs, de ez hülyeség! Úgy tűnik, nem tudod, mi az a pattanás... [link]
Kedves kérdező, te meg nehogy ezért végezz beöntést, vagy szenvedj léböjtkúrákkal.
Kedves előző!
Káros anyag jöhet belülről és kívülről... gondolom nem vagy tisztában a bőrbetegségek és az emésztőrendszeri betegségek kapcsolatával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!