Televan az egész testem pattanásokkal. A nyakam, vállam, hátam, arcom. Már voltam bőgyógyinál de nem adott rá semmit. Félek, hogy valami hormon gondom van. és emelett folyamatosan hízok minden ok nélkül. Egy év alatt 10kilót híztam. Miért van ez?
fél évig egyáltalán nem jött meg.aztán miután híztam öt kilót már rendesen megjött.de most minden ok nélkül egy hónap alatt ujjabb öt kilót híztam.nemtudom hogyan adjam le és miért van ez.
14/L
Természetesen menj el belgyógyászhoz, de ügyelj arra is, hogy csokoládét és olajos magvakat se egyél. Sok éve vagyok kozmetikus és legszívesebben a pattanásos bőrökkel foglalkoztam, ezért ajánlom, hogy vásárolj szabadalmazott termékemből, ami kimondottan erre a problémára nagyon kiváló. VERMIX szárítókeverék fortét vegyél. Az Örsön az Árkád fszt-i bioboltjában, a HERBAHÁZBAN, a MEDILINE NAGYKER-BEN és az ország összes DM szaküzletében lehet hétfőtől megvásárolni DM-szaküzletében lehet vásárolni. Hidd el nagyon kiváló, nem drága és ráadásul magyar termék. Nagyon gyorsan hat is
Ajáljad pattanásos ismerőseidnek is és majd válaszolj légyszíves. Üdv. kozmetikus Kati
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!