Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gátmetszéstől félelem?

Gátmetszéstől félelem?

Figyelt kérdés

Első babám komplikációk miatt császárral született.Akkor a terhességem problémamentes volt,a szüléstől sem féltem csak vártam már hogy megtörténjen,és a kezemben tarthassam a babám.Szeretnénk 2. babát,de már előre rettegek a gátmetszéstől,eddig ez esembe sem jutott.Sokszor azt szeretném hogy a 2. is császárral szülessen,pedig nagyon nehezen épültem fel belőle.

Valaki volt hasonló cipőben?

2012. dec. 16. 15:05
1 2 3
 21/22 Angica0901 ***** válasza:
Na nálam gátmetszésre nem volt idő. 19 órán át alig-alig tágultam, aztán már olyan hirtelen történt minden, hogy egyszer csak a tolókra eszméltem, és bár szanaszét-szakadtam, semmit nem éreztem belőle. Bármikor újra bevállalnám a szétszakadást is és a 19 órát is. Az alsó varrataim meg..., hát az első napon kicsit kellemetlen volt, de én a 2. naptól normálisan ültem. Sokkal kellemetlenebb volt, amikor a nőgyógyászom megvizsgált, hogy tágulok-e.
2012. dec. 29. 17:16
 22/22 anonim ***** válasza:

igazából az kellemetlen amíg varratok vannak mert azok összehúzzák

több mindent varrtak rajtam mindegyiknél addig a legpocsékabb amíg a varratokat ki nem szedik (nem volt felszívódó varratom eddig még)

én igazából attól féltem mindig hogy szétnyílik és szétesik a cérna és ezért mozogtam nagyon óvatosan.

meg egyszer, mikor a hátamat varrták össze nem is mertem, csak az ellentétes oldalon aludni és úgy mentem mint egy rokkant - míg az orvos fel nem világosított hogy a varratkivétel után nyílHat ki a seb, merthogy az nagyon erős cérna (nem nyugtatott meg :D )

utána 1-2 hétig érzékeny én körömvirág-kenőccsel kentem, meg mentolos krémmel az nagyon jó rá, elzsibbasztja egy picit

amúgy nem vészes csak én vagyok ilyen rettegős hogy szétnyílik de az nagyon ritka

2012. dec. 30. 03:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!