Gátmetszéstől félelem?
Első babám komplikációk miatt császárral született.Akkor a terhességem problémamentes volt,a szüléstől sem féltem csak vártam már hogy megtörténjen,és a kezemben tarthassam a babám.Szeretnénk 2. babát,de már előre rettegek a gátmetszéstől,eddig ez esembe sem jutott.Sokszor azt szeretném hogy a 2. is császárral szülessen,pedig nagyon nehezen épültem fel belőle.
Valaki volt hasonló cipőben?
igazából az kellemetlen amíg varratok vannak mert azok összehúzzák
több mindent varrtak rajtam mindegyiknél addig a legpocsékabb amíg a varratokat ki nem szedik (nem volt felszívódó varratom eddig még)
én igazából attól féltem mindig hogy szétnyílik és szétesik a cérna és ezért mozogtam nagyon óvatosan.
meg egyszer, mikor a hátamat varrták össze nem is mertem, csak az ellentétes oldalon aludni és úgy mentem mint egy rokkant - míg az orvos fel nem világosított hogy a varratkivétel után nyílHat ki a seb, merthogy az nagyon erős cérna (nem nyugtatott meg :D )
utána 1-2 hétig érzékeny én körömvirág-kenőccsel kentem, meg mentolos krémmel az nagyon jó rá, elzsibbasztja egy picit
amúgy nem vészes csak én vagyok ilyen rettegős hogy szétnyílik de az nagyon ritka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!