Akit altatás nélkül császároztak?
Mit éreztél közben? Mire gondoltál?
Nem volt rossz érzés, hogy tudod, felvágnak?
Igazából felfogni sem volt időm,mi történik velem.Mondták,hogy mit fogok érezni,én ebből semmit nem tapasztaltam,mert az anesztes folyamatosan beszélt hozzám.Arra gondoltam,annyira jó lenne egy kicsit aludni,mert akkorra már iszonyú fáradt voltam,és az érzéstelenítéstől végre nem fájt semmi:)
Nem volt rossz érzés,mert tudtam,hogy azért történik,hogy a babámnak ne legyen komolyabb baja.És így legalább láthattam őt,ha altatnak másnap délig nem is láthattam volna.
Hát az elején vagy a gerincérzéstelenítéstől, vagy egyéb gyógyszertől amit kaptam úgy hánytam, hogy arra gondoltam főként, hogy csak meg ne fulladjak így hanyatt fekve. Persze üres volt a gyomrom, de gyomorsav jött fel bőven. Aztán mire végre kaptam valami gyógyszert a görcsös hányásra már vették ki a babát, megmutatták, örültem nagyon, miközben varrtak már őrá gondoltam.
És ez mindháromszor szóról szóra így volt.
Köszönöm:)
És a varrás mennyi ideig tart?
Én csak egy kis taszigálást éreztem a hasamnál, semmi mást. Furcsa volt, hogy nem tudom megemelni a fenekemet, de a legfurcsább, ahogy láttam a lábamat, tudtam, hogy az enyém, de egyszerűen nem éreztem! Mintha egy fadarab lett volna :-))
A férjem bent volt a fejemnél, vele és a szülésznővel beszélgettünk, meg a dokik beszélgetését figyeltük.
A rángatást és fáradtságot.Eszembe se jutott,h felvágtak,örültem,h vége lesz ,és nem érzek már fájdalmat:)
Aztán miután kiemelték a lányomat és megmutatták arra,h mikor kapom majd meg,apukája vajon láthatja-e rögtön,ilyesmikre..
Én is azt éreztem, amit a többi anyuka, akik válaszoltak! Amikor meghallottam, ahogy a lányom felsír, belekönnyeztem, az anesztes hölgy megkérdezte, hogy fáj? És mondtam, hogy nem, csak akkor tudatosult igazán, hogy anya lettem! :) Vártam a cetlit, hogy az orvos felolvassa. Amikor varrtak, akkor mondták, 10/10 apgar, 3350g és 46cm. Ott még könnyeztem, :) a varrás valamivel több, mint fél óra volt, de én 10percnek éreztem. Arra azonban már nem emlékszem, hogy hánykor, mikor, hogy, hogyan toltak le a kórterembe.
Nem volt rossz érzés, már nagyon vártam a kislányom érkezését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!