5 hete császároztak, de a párommal egyszer voltam, és visszajött a vérzés lehet valami baj?
Sex után egyből véreztem.normális mennyiségű.
de megilyedtem mert napokig semmi nem volt és megint :(
Engem is császároztak! 5 hét és 3 nap (valahogy így) telt el, amikor is együtt voltunk a Párommal (mert már nem volt vérzésem) óvatosan, lassan és természetesen gumi óvszert használva. Én másnap kezdtem el vérezni, nekem a menstruációm volt a ludas. :) Szerintem Neked is az lesz! De azért biztos ami biztos, látogasd meg a dokidat, bár úgyis mész a 6 hetes kontrollra.
Kedves előző válaszolók! Nem kell rögtön megrémíteni a kérdezőt! Igaz, be kell tartani a 6 hetet, ez teljesen korrekt. De én úgy vélem sokan esnek kísértésbe és azért a 6 hét előtt néhány nappal,amikor már nem vérzik valaki, én megértem, hogy már nem tud ellenállni a párjának, pláne ha már a terhesség alatt sem szeretkezhettek... Az más amikor valaki már 2 hét után ágyba bújik a kedvesével, de azért lássuk be, 5 hét után, vérzés nélkül annyira nem nagy bűn!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!