Menstruáció erőssége szülés után nektek változott?
Sajnos nekem is eros lett, pedig elotte gyenge volt. 2 gyermekem van 3,5 es 1,5 evesek.
Eddig nem valtozott semmi szerintem nem is fog.
Hát most elszomorítottál :(
Én nem értem mitől van ez...
De azért köszönöm!
Hát igen, én eddig nem is tudtam tampont használni, mert az erősebb napokon sem telt meg, és így nagyon kényelmetlen volt levenni. Most meg nem is merném használni, mert szerintem nagyon gyorsan megtelne... :(
Ez olyan elkeserítő... :(
Köszönöm a válaszokat!
Nekem az egész menzeszem megváltozott. A gyerekek előtt 5 napos volt, első 2 nap erősebb, a második felében szépen lecsengett.
2 császármetszés után 7-8 (!) napig tart, első 2 nap van normális vérzés, utána épp csak annyi barnás izé, hogy egy tisztasági betét is elég. Idegesítő, mert így 7 napig se úszás, se szex, pedig még csak nem is menstruálok "rendesen".
Bocs az off-ert.
Elso vagyok.
Hasznaltok valami fogamzasgatlot? Illetve milyet? Mirena spiraltol kevesebb lesz szinte el is mulik a verzes. De nem tudom merjem e. Rosszakat is lehet rola hallani es nem szeretnek terhes se lenni mellette. A mehem hatrahajlo es az elozo ciklusomban probalta a doki feltenni de nem tudta. Mondjuk eleg bena volt.
34 eves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!