Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Menstruáció erőssége szülés...

Menstruáció erőssége szülés után nektek változott?

Figyelt kérdés
Elég szomorú vagyok, mert a szülés előtt elég enyhe volt a vérzésem, a szülés óta viszont nagyon erős! Most volt meg 4. alkalommal azóta. Természetes szülés volt egyébként. Járt valaki még így? Változhat ez idővel, vagy már így marad???

2012. okt. 24. 23:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

9. válaszolónak:

Én is gondolkodtam a spirálon, Mirenának is utánaolvastam, de bele se mertem gondolni, hogy teherbe esek mellette és amiatt el kellene venni a babát, úgyhogy maradtunk a guminál. Egyébként a dokim a spirált egyáltalán nem ajánlotta, Mirenáról mondjuk nem beszéltünk, de végülis hasonló a helyzet. Fogamzásgátlót már nem szeretnék, mert fél év volt, mire helyre állt a szervezetem az abbahagyás után, és abban sem vagyok biztos, hogy nem rövid időn belül szeretnénk-e a kistesót, úgyhogy így meg aztán pláne fölöslegesnek tartottam a szedés újrakezdését.

10. válaszolónak:

Az erős az kb azt jelenti, hogy az első 2 napban mondjuk egy délelőtt folyamán 2x kell betétet cserélnem, pedig giga betétet használok. Ezelőtt egész napra elég lett volna egy is, csak a higiénia miatt cseréltem mondjuk 1x naponta. Szóval a napi 5 betét az 1-hez képes elég erős :(

2012. okt. 26. 11:20
 12/12 A kérdező kommentje:

Ha még valaki erre jár, és érdeklődik, örömhírrel szolgálhatok :)

Szülést követően 5. alkalommal már normál mennyiségű volt a vérzés, remélem ez így is marad... :)))

2012. nov. 23. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!