Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tapasztaltatok hasonlót...

Babeli Zurzavar kérdése:

Tapasztaltatok hasonlót szülés után?

Figyelt kérdés

Négy hónapos a fiam, egy hónapja megjött a menstruációm, amit hőemelkedés (37.4 - 38), izületi fájdalom előzött meg, pont mintha influenzás lettem volna. azt gondoltam, egy év után az első, nyilván azért vagyok ramatyul. most, hogy jön a következő hónap megint úgy érzem magam mintha beteg lennék. a várandósságom előtt ilyen soha nem volt.

van köztetek valaki hasonló tapasztalattal?

2012. szept. 12. 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem régebben semmi ilyesmi nem volt, az első szülésem után sem. aztán egyszercsak minden alkalommal ez lett, mintha influenzás lennék, szüléstől függetlenül és azóta is így van. most szültem másodszor, nem is reménykedek, hogy ezentúl nem így lesz :))
2012. szept. 13. 08:15
 2/3 A kérdező kommentje:

jajjj neeee:-) pont abban remenykedtem, hogy mas nincs igy, es ez csak idoszakos... komolyan mondom ezer vajudassal toltott ora inkabb mint lazasan. ezt sokkal nehezebben viselem.

akkor most vagy varom, hogy ahogy jott, el is menjen, vagy megprobalkozom en is a 2.szulessel:-)

2012. szept. 13. 08:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a szülés után szintén 4 hónapra jött meg először, és párosodott egy mandulagyulladással. Antibiotikumot is kellett rá szednem, úgyhogy szoptatás annyi. Még abban a hónapban teherbe is estem a következővel :-O
2012. szept. 15. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!