Ti szülés előtt mikor tapasztaltatok tágulási vérzést/barnázást?
Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 14:35
2/6 anonim válasza:
Kétszer szültem, ilyenem nem volt.
3/6 anonim válasza:
Eddig én is 2x születem(most a 32. héten vagyok a 3. babával)de nekem nem volt.Holott 2.5 ujjnyira nyitva voltam,amikor szülni mentem.
4/6 anonim válasza:
Kórházban voltam már túlhordás miatt, amikor egyik pillanatról a másikra beindultak a fájások délután 3kor. Este 9kor már nagyon fájt, ezért megnézték a méhszájamat. Még zárt volt. Éjjel 2kor nagy forgolódások közepette éreztem hogy elönt valami. Azt hittem a magzatvíz az. Tévedtem, mert csupa vér voltam. Én persze nagyon megijedtem, mert akkor nem tudtam h a vérzés normális. Ekkora újra megvizsgáltak, akkor már bő 2 ujjnyi tágulást állapítottak meg. Tehát az első fájástól számítva 11 óra múlva kezdtem vérezni, és ezt követően még szenvedtem 8 és fél órát, délelőtt fél 11-kor lett meg a babó.
5/6 anonim válasza:
A szülés előtt egy nappal kezdődött.
6/6 anonim válasza:
Nekem szülés előtt 3 nappal már jelentkezett!
(3 hetes baba anyukája)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!