Hirtelen fellépő, fél napja tartó derékfájás jelezheti a szülés közeledtét? Ti mit tapasztaltatok?
Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 12:55
1/11 anonim válasza:
Egy oldalra sugárzik a fájdalom? Nekem így kezdődött az első szülésem. Semmi fájást sem éreztem, nem görcsöltem, csupán a derekam fájt a vesém környékén bal oldalon. Mikor aztán végre bementem a kórházba, már 2 ujjnyira ki voltam tágulva.
2/11 anonim válasza:
nekem többször is volt ilyen az elmúlt 2 hétben de még mindig egyben vagyok 24.re vagyok kiírva
3/11 nikike8898 válasza:
Bocs az offért...kedves utolsó én is 24re vagyok kiirva, de egyenlőre semmi jele semminek!Bár nekem is sokat fáj a derekam plusz a hasam...reméljük hamar babázunk
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem hátul az egész derekam. Akkor ne reménykedjek?
2011. szept. 19. 15:06
5/11 Avery válasza:
Nekem napok óta az van, hogy fáj egy félórát (az egész derekam), aztán abbahagyja. Ez időnként "rájön".
A szeméremcsontom ugyanígy. De szülés még sehol.
39 hetes
6/11 anonim válasza:
Szerintem eleve a terhesség megterheli iszonyúan a gerincet. Attól is lehet. Már most nem ártana, ha elmondanád az orvosodnak. Persze ettől függetlenül lehet a szülés jele is, ám szülés után legkésőbb azért kivizsgáltatnám magam, hiszen a pici emelgetése is megterheli majd a gerincet. Nem kell idő előtt lerokkanni. Vigyázz magadra most már. Kíméld magad, amit lehet ülve csinálj, vagy négykézláb (pl. felmosás), az direkt jó is.
7/11 anonim válasza:
Nekem este 10 kor elkezdett fájni a derekam reggel 7'50-re meglett a fiam. Ennek már 16 hónapja
8/11 anonim válasza:
Nekem a 36.héttől volt ilyen. 41.hétre szültem.
Sok kitartást mindenkinek és könnyű szülést!!!!
9/11 anonim válasza:
nekem a 2. gyerekem születése előtt volt ugyanez a problémám. a derekem fájdogált 2 napig, aztán egyik reggel úgyéreztem mintha szét akarna szakadni az egész derekam, és ez 5 percenként ismétlődött. 2 óra múlva még mindig csak a derékfájás, és akkor már 4 ujjnyira nyitva voltam. a fiam úgy született meg, hogy csak a derekam fájt (de az kegyetlenül), a hasam még csak meg sem volt keményedve. furcsa volt ez nekemis. az első derékfájás után 4 órával lett meg a fiam
10/11 anonim válasza:
Na? Mi volt a fájdalom? Babázol???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!