Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés előtti menzi szerű...

Alinaaa kérdése:

A szülés előtti menzi szerű fájások először gyöngék? Derékfájás is? Aztán erősödik?

Figyelt kérdés
Vagy rögtön erősek? ha gyengén kezdődnek mennyi idő kb hogy erősödjenek? Kinél hogy volt?
2011. jún. 19. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Fokozatosan erősödnek a fájások.Van akinek dereka,van akinek a hasa fáj.Nekem pl.gyenge fájásokkal kezdődött,kicsit erősödtek,aztán rá 2 órára elfolyt a magzatvizem,nem erősödtek tovább,ígyy oxival szültem meg,kibírható volt így is,rosszabbra számítottam.Gyors szülést!
2011. jún. 19. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Jah,és nekem köze nem volt a menzis görcsökhöz,ez valami teljesen más fájdalom(nekem legalábbis).
2011. jún. 19. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem órákon át gyenge volt, nevetve bírtam, nem is indultunk a kórházba, hanem otthon méregettem és írogattam az 5-7 percenkénti 30-40 mp-s "fájásokat".

Inkább hascsikarás szerű volt, főleg eleinte, és az időtartamok tették egyértelművé. Egy fájás olyan, hogy jön, erősödik, tetőpont, lazul, elmúlik. Ezért hasonlítják a vádli görcshöz szerintem. Egyébként nekem alhasi fájdalom volt kisugározva derékba, végbélbe.

Később a kórházban burokrepesztés és oxitocin után nekem nagyon-nagyon fájt!!!

2011. jún. 20. 04:54
 4/4 anonim ***** válasza:

-utolsó vagyo. A gyenge 6p fájások nekem kb 4-5 órán át tartottak. Aztán a kórházban már csak egy óra volt hátra, de azért, mert felgyorsították.

Egyébként érezni fogod, hogy mikor kell (vagy nem kell még) indulni.

2011. jún. 20. 04:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!