Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után tapasztaltatok ilyet?

Szülés után tapasztaltatok ilyet?

Figyelt kérdés
10 hónapja szültem, 3 hónapja megjött először, az óta többé kevésbé rendszeresen jön meg. Viszont minden hónapban más "tüneteim" vannak előtte. Volt már hányinger, szédüléssel, szagérzékenység, hasfájás. Most állandóan pisilni járok. Normális ez? Illetve ez az állandó pisilés lehet menses tünet?
2012. ápr. 24. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Én azért csinálnék egy tesztet.
2012. ápr. 24. 21:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Csináltam, - lett.
2012. ápr. 24. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem fáztál fel????

4 gyerkőc anyukája

2012. ápr. 25. 08:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez mind lehet premenstruációs tünet. A biztonság kedvéért azért menjél el nőgyógyászhoz. Ha nem talál semmit, megnyugszol, ha igen, akkor meg kezelve lesz.

Szedsz fogamzásgátlót? Mert az is okozhat ilyet. Én az első lányom után elkezdtem szedni, és abba kellett hagynom, mert rosszul voltam tőle. Hőhullámok, szédülés, gyengeség, vizesedés, vérnyomásingadozás, fejfájás migrén, szóval nálam a bogyó volt a gond.

2012. ápr. 25. 10:35
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem szedek fog.gátlót.

Gondoltam felfázásra, mert sokszor zokni nélkül vagyok itthon, de nem fáj amikor pisilek. Vagy ez nem baj? Attól még fel lehetek fázva?

2012. ápr. 25. 11:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak annyi a tapasztalatom, hogy szülés után BÁRMI megváltozhat a menstruációval kapcsolatban, akár örömteli, akár kevésbé klassz irányba. És még ez egyes szülések után megint. Ez van.

Ha gyanús, hogy már "nem normális", akkor nézesd meg magad az a biztos.

2012. ápr. 25. 13:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az utolsóval, hogy bármi megváltozhat, ez hormonális dolog lehet szerintem.

Nekem szülés előtt sosem volt semmilyen premenstruációs gondom, értetlenül néztem a nőismerőseimet, mit nyafognak. Na, aztán megkaptam, azóta voltak már hasgörcsös, felpuffadós, idegbeteg, pattanásos, hányingeres, mellfájásos, szagérzékenységes és még ki tudja, milyen hónapjaim. Az utóbbi időben épp semelyik sincs, de sajnos úgy sejtem, bármikor bármi beüthet.

Állandó pisiléses még nem volt… de nem lepődnék meg.

2012. ápr. 26. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!