Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tapasztaltatok hasonlót a...

Tapasztaltatok hasonlót a szülés megindulása előtt? Vagy ez ismét csak egy utolsó idős tünet lenne? 38+5 h km

Figyelt kérdés
31. héttől vannak jóslók, de ezek gyengébbek voltak, aztán vasárnap azt hittem, hogy igazi lesz, mozdulni sem tudta, vert a víz, fájt a hátam, majd egy kiadós zuhany és elmúlt :(. Azóta szinte folyamatos hányingerem van, gyenge hasemenéssel, sokszor inkább csak ez is inger szerű. A nyákdugóm elment a 37. hét végén. Hétfőn voltam orvosnál, nem vizsgált meg, így nem mondott semmi konkrétat. Ünnepek miatt csak szerdán megyek legközelebb. Tegnap óta olyan érzésem van, mint aki beteg. Fáradt vagyok és szinte folyamatosan fáj a hátam - pedig előtte, olyan büszeke voltam, hogy nem vagyok hátfájós. Azért van, mert az utolsó napok ennyire "nehezek" vagy ez jelentheti a szülést is ? Mit tapasztaltatok? Ha a szüléshez van köze, akkor kinek mennyi ideig tartott ez az időszak? Segítségeteket köszönöm!
2010. ápr. 1. 18:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a szülés előtt pár órával éreztem ezeket a tüneteket.Kihánytam a déli levest,állandóan a wc-re jártam ,20 perces fájásaim nem is voltak,rögtön 10 percesek.Burkot a dokirepesztett nálam.Délután fél 5-kor már fogtam a kislányomat.Nálam a nyákdugó a 38.héten ment el.

Lehet,hogy ez is egyénfüggő,néhány óra múlva kiderül.Szorítok neked,könnyű,gyors szülést kívánok!

2010. ápr. 1. 19:04
 2/17 anonim ***** válasza:

Szia!

A második kislányom születése előtti egész nap nekem is fájt a hátam, úgy éreztem, hogy leakar szakadni. Aztán este fél 9-kor beindult a szülés. Hasmenéssel és fájásokkal indult az első lányomnál a szülés.

2010. ápr. 1. 19:16
 3/17 anonim ***** válasza:

akár szó szerint én is írhatnám ezeket.... én épp 38hetes vagyok, 1 hete ment a nyákdugóm, tegnap is hánytam, a hasam lent stb. kiegészíteném a tüneteket villámcsapáős-szerű érzéssel a szeméremcsontomnál, ami a lábaiba sugárzik. írtórafáj, de csak egy pillanatra. (gondolom, vmi ideget nyom a manó).

a dokim szerint ezzel elmehetek végig.

kicsit azért remélem, hogy itt az idő lassan, mert pihenni se éjjel, se nappal nem lehet így....

mondjuk mindent megér a Babó, igaz?! :-)

2010. ápr. 1. 21:35
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok! Mit az én kisbabának, héhány front, telehold stb. jól elvan odabenn... Próbálom türelemmel visleni, de most már nehéz, nagyon szeretném már a karomban tartani.
2010. ápr. 2. 06:55
 5/17 anonim ***** válasza:

21.35ös vagyok... könnyű szülést kívánok,mostmár hamarosan tényleg a karodban foghatod!!!!

Kitartás!!!!! :-)

2010. ápr. 2. 08:13
 6/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a baba nem várja meg a szerdát! :-))

A frontok nekem sem használtak, viszont annyi tüneted van egyszerre, hogy ebből tuti szülés lesz hamarosan!! Mindenképp írd meg, hogy hogyan alakult a dolog, és várjuk a baba paramétereit! :-)))

2010. ápr. 2. 10:17
 7/17 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok, hogy írtatok, ha lesz valami megírom, hátha valakinek majd segít, hogy ilyen tünetekkel, meddig vagyok egyben. Mert még mindig semmi... Szeret odaben a kislegyény... Próbálok a gólya helyett a nyuszivel egyezkedni :D
2010. ápr. 2. 19:30
 8/17 anonim ***** válasza:
érdekelne, hogy mi újság veled!! egyben vagy még?
2010. ápr. 5. 15:13
 9/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, még mindig igen. Tegnap este és ma is elég erős jóslóm volt, aztán ennyi. Nézem ahogy fúj a szél esik az eső, jönnek-mennek a frontok aztán ennyi. Sajnos apától elvagyok tiltva, de szerdán megyek orvoshoz, remélem a vizsgálat segít majd:) Köszönöm, hogy érdeklődtél!
2010. ápr. 5. 16:35
 10/17 anonim válasza:
Szia. Én is 38 hetes kismama vagyok.. A frontok és az idő változás nekem sem használ :-). Én is várom már nagyon, hogy kibújjon, mert kb. 2 napja nekem is eléggé fájdogál a hátam, és elég gyakran keményedik is a pocim, de ennek ellenére nagyon aktív a kislány, és mást nem is érzek, hogy szeretne már kint lenni!! Első kisbabám, és azért félek is egy kicsit. Meg bizonytalan vagyok, hogy fel fogom e ismerni, ha mennem kell!!! Kitartás. Már tényleg nem sok van hátra!!!
2010. ápr. 6. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!