Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 34 hetesen jelentheti a köv....

34 hetesen jelentheti a köv. Tünet a szülés közeledtét?

Figyelt kérdés
fáj a belső combom,mikor megpihenek,alig tudom megmozdítani,egyúttal a baloldali nemiszervembe is nyilal,a derékfájás is érződik,és a hasam már lent van eléggé.még nemakarok szülni,mert korainak tartom,meg a babának is kell még vennem sokmindent.Kezdjem el összepakolni a kórházi cuccomat vag ymég ráérek vele?Fájásokat nemérzek,legalább is azt sem tudom mit kell olyankor érezni.
2009. júl. 29. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:

A csomagot lassan elkezdheted pakolni,én már háromszor vettem bele új fehérneműket,mert hétről-hétre kihízom őket.Inkább lassan készíts el mindent,minthogy hirtelen kapkodni kelljen.Én olyankor mindig a telefontöltőt hagytam itthon.(már 3szor voltunk kórházban)

39 h

2009. júl. 29. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:
hááát... 34 hetesen már ideje összepakolni valóban! Amúgy ha a hasad lent van már, jelentheti hogy kezd a manókád beékelődni a medencébe és azt bizony meg lehet érezni! :) 37+ hetes kismami.
2009. júl. 29. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen mindenképp pakolj össze biztos ami biztos.A bébi már helyezkedik ezért érzed amiket irtál, de a szülés még odébb lesz:)
2009. júl. 29. 22:46
 4/4 anonim ***** válasza:

A baba valószínűleg nyom egy ideget, azért van a fájdalom. Ez nem jelenti azt, hogy ilyen hamar beindulna a szülés.

A kórházi csomagot egyébként elkezdheted pakolni ettől függetlenül is, megnyugtató érzés, hogy össze van készítve. :o)

2009. júl. 30. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!