A derékból a combok felé kisugárzó enyhe fájdalom jelentheti a szülés közeledtét?
szerintem az időt érzed...nekem is volt ilyen a szülés előtt, csak akkor a hó jött...olyan szinten fájt a csontom,hogy azthittem menten csontból szülöm meg a gyereket.
ne félj, 36. héten nem bújik ki a baba:)legalábbis a tiéd nem:D
ha ez vigasztal,én is így vagyok/voltam a 2.babámmal.már vagy 1hónapja küzdök mindenféle jóslókkal.Néha annyira fáj a szeméremcsontom,a combjaim belső fele,a derekam....és ma is pl folyamatosan nagyon erős hányingerrel küzdök.És mondanom sem kell már 40+1hetes vagyok,és nagyon türelmetlenül várom a fiam-de csak nem akar kibújni.
igaz az 1.t is 3nappal a kiírás után szültem meg.
Köszi! Ez eszembe esem jutott, pedig én is olvastam ilyet a múltkor!(Amiről az utolsó írt)
Előttinek , pedig remélem én nem húzom a 40. ig, mert már nagyon szeretném ha túl lennék rajta.az első nekem lány, de ő most kisfiú lesz, és igaz a mondás hogy minden terhesség más!! Minden napom, és minden érzésem egész más, azért vagyok bizonytalan!
Nekem a szülést az jelezte, hogy elmúltak a jóslóim, és picit húzódott a köldökömnél, úgy mintha a bőrt nyújtanád.
Nekem a 34.héttől olyan jóslóim voltak, hogy párszor azt hittem le kell szálnom a kórháznál hazafelé menet, mert szülés lesz belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!