Tapasztaltatok hasonlót a szülés megindulása előtt? Vagy ez ismét csak egy utolsó idős tünet lenne? 38+5 h km
Szia!
Én még mindig egyben vagyok. A kislánynak tényleg semmi nem használ. Makacs, akárcsak én. :-) Igaz valószínűleg ő tudja hogy mikor szeretne végre kibújni. Már nagyon várom, bár eléggé félek is!! Néha már egy kicsit nehézkesek a napok, szinte semmit nem bírok megcsinálni!
Én is pont ezt éreztem, aztán egyszer csak megindult. Bent nem marad, ezzel vigasztalt mindenki! :-))
Várom a fejleményeket rólad és a kérdezőről is!! :-))
Ennyi tünet után is csak április 19-én lett meg a kisfiam. A kórházban töltött idő alatt úgy gondolom, hogy a nemtúl kíméletes vizsgálatok, a napi magzatvíz vizsgálat és a OTT hozta meg az eredményt. Ha ez nem lett volna még mindig egyben lennék.
Viszonylag könnyen első fájástól számítva 6,5 óra alatt született meg. Mindenkinek aki még nincs túl rajta könnyű szülést kívánok.
Szia!
Első válaszadó vagyok:)
Gratulálok a kisfiatokhoz és sok boldogságot kívánok!
Gratulálok!:-))
Én is így mentem szülni, itt szurkolt mindenki, nekem két nap túlhordás lett a vége!
(A szülés előtti utolsó válaszoló vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!