3 hete szültem,2napja hasi fajdalmaim vannak ami kihat a bal lábamra is. Mi lehet ez? Gyulladás vagy ez ilyen szülés utáni általános tünet?
Szülés után még nekem is voltak ilyen furcsaságok, valószínű, költözik vissza a méhed a helyére, és talán épp egy ideget nyom, ami a lábadig hatol.
Szoptatás alatt még nagyobb fájdalmak vannak, pont a közben felszabaduló oxitocin hatására. Nem tudom, szoptatsz-e? Ez minden közelebb visz a regenerálódáshoz. Nekem az első 4-5 hétben folyamatosan, minden szoptatásnál erős alhasi fájdalmaim voltak.
Nincs semmi bajunk, 1 éves a kisfiam.
Gratula a gyermekhez! :)
Mindenképpen mutasd meg magad orvosnak.
Igaz amit az utolsó írt, de nehogy trobózis legyen.
A hasi görcs lehetséges, de a lábadba kisugárzó fájdalom nem annyira.És nézd meg keményedik-e a lábad.
Feltétlenül azonnal menj orvoshoz.
Lehet bármi. Petefészek gyulladás vagy benn maradhatott placenta darab, méh gyulladás.
A láz és a fájdalom jelzi, hogy nem egészséges a folyamat.
Nem szabad itt találgatni.
orvoshoz,de gyorsan!!
Bennem lepény maradt,hasonló tünetekkel.Tudom,hogy a baba most a legfontosabb,de rád lesz szüksége!
1.
Tényleg orvos! A láz arra utal, hogy valami bent maradt! A szobatársam járt így, az nagy fájdalommal jár...
Majd jelentkezz, hogy mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!