Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 hete szültem,2napja hasi...

3 hete szültem,2napja hasi fajdalmaim vannak ami kihat a bal lábamra is. Mi lehet ez? Gyulladás vagy ez ilyen szülés utáni általános tünet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 21:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szülés után még nekem is voltak ilyen furcsaságok, valószínű, költözik vissza a méhed a helyére, és talán épp egy ideget nyom, ami a lábadig hatol.

Szoptatás alatt még nagyobb fájdalmak vannak, pont a közben felszabaduló oxitocin hatására. Nem tudom, szoptatsz-e? Ez minden közelebb visz a regenerálódáshoz. Nekem az első 4-5 hétben folyamatosan, minden szoptatásnál erős alhasi fájdalmaim voltak.

Nincs semmi bajunk, 1 éves a kisfiam.

Gratula a gyermekhez! :)

2011. jún. 29. 08:33
 2/13 A kérdező kommentje:
Szerintem ez más lesz.Ma már 38 felett volt a lázam,és menni is alig bírok annyira fáj már. Fejem a tejet,mert a fiam koraszülött lett és viszem neki a kórházba. Lehet valamilyen gyulladás lesz,de remélem nem.
2011. jún. 29. 19:59
 3/13 anonim ***** válasza:

Mindenképpen mutasd meg magad orvosnak.

Igaz amit az utolsó írt, de nehogy trobózis legyen.

A hasi görcs lehetséges, de a lábadba kisugárzó fájdalom nem annyira.És nézd meg keményedik-e a lábad.

2011. jún. 29. 20:01
 4/13 A kérdező kommentje:
A hasam egyfolytában fáj,lent jobb oldalon,mintha a petefészkem fájna,ez kisugárzik az egész hasamra,bal lábamba.Szombaton kezdődött enyhébb menstruációs görcsökkel,de nem vérzek,csak görcsöl az egész gyomrom.
2011. jún. 29. 20:11
 5/13 anonim ***** válasza:

Feltétlenül azonnal menj orvoshoz.

Lehet bármi. Petefészek gyulladás vagy benn maradhatott placenta darab, méh gyulladás.

A láz és a fájdalom jelzi, hogy nem egészséges a folyamat.

Nem szabad itt találgatni.

2011. jún. 29. 20:22
 6/13 anonim ***** válasza:

orvoshoz,de gyorsan!!

Bennem lepény maradt,hasonló tünetekkel.Tudom,hogy a baba most a legfontosabb,de rád lesz szüksége!

2011. jún. 29. 22:12
 7/13 anonim ***** válasza:

1.

Tényleg orvos! A láz arra utal, hogy valami bent maradt! A szobatársam járt így, az nagy fájdalommal jár...

Majd jelentkezz, hogy mi volt!

2011. jún. 29. 23:37
 8/13 A kérdező kommentje:
Ma délután megyek orvoshoz mindenképp.Majd írok,hogy mi volt!
2011. jún. 30. 11:57
 9/13 A kérdező kommentje:
4 után lesz ügyelet,a házidokihoz akartam elmenni,de elküldtek,hogy inkább menjek ügyeletre mert ők nem tudnak mit kezdeni vele.Pedig evés után fáj a hasam,lehet a gyomrommal van baj nem is nőgyógyászati dolog. A szülés után vákumos kezeléssel kiszedték belőlem a placentát,mert maradt bent egy kevés,szerintem nem az lesz.De először bemegyek a nőgyógyászatra,biztos ami biztos.
2011. jún. 30. 14:42
 10/13 anonim ***** válasza:

1.

drukk!

2011. jún. 30. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!